lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (20.9.2014 14:18:50)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Tamo se epidural placa i ne moras da ga unapred ugovaras. Ako stignes na vreme i ako ne ide brzo porodjaj dobijas ga sigurno. [sm=smiley36.gif] Tako da cu u ponedeljak da odem samo do savetovalista da vidim da li mi jos nesto treba osim vremena koagulacije. Glavni anesteziolog iz nf mi je drzao predavanje o epiju u skolici, ali moj trudnicki mozak nije sve zapamtio [sm=smiley36.gif] Bice najbolja fora kad se budem prebrzo otvorila pa i nestignem na epi [sm=smiley36.gif] E, ja se tome nadam, pa makar mi i ne vratili pare. DA ja lepo platim epi, i onda da ni ne stignem ad ga dobijem, da utrčim u Betaniju sa rukama među nogama, da beba ne ispadne. Već sam mm rekla da bude spreman da ću ja da odugovlačim koliko god budem mogla, pa ako se slučajno porodim kući ili u taxiju da se ne iznenadi. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: vonavoj jutro! wiv,moja jos nema nameru[sm=jezicek.gif]..mozda je samo promenio polozaj! inace,jos se ne gegam,osim kad mi se piski[sm=smiley36.gif] Ali mi je u prvoj bilo jako tesko,jer sam nisko nosila..tako da lelu skroz razumem! Imala sam velike planove za danas,mislila sam da ce biti sunca..ali,videcemo..da operem prozore,zavese,pere vec druga masina..imam jos za 3,sto zavese,posteljinu...ali dzaba mi kad nece moci da se osusi,ni pored susilice![sm=smiley13.gif] Joj, toliko me nervira što tako nisko nosim. Sa D kad sam bila trudna, letela sam. Bila je bbaš visoko. A sad sam kao pingvin a kraj 6. meseca. Šta ću udevetom??!! [sm=smiley22.gif] Ja čekam mm da dođe sa posla, danas je bio dežuran. [sm=smiley13.gif] Pa ručak, pa standardni poslovi. D i ja smo išle na pijacu, sad sam pojela narandžu i jabuku. I tako. Imam još da pečem i kuvam filove pa da završavam porudžbinu za večeras. Maločas mi žena piše na stranici za posao, za neku lepu tortu od 6kg. I naravno, da je nisam odbila. Ubiće me mm. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|