lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (8.9.2014 14:44:30)
|
Al' ste se raspisale, uvek mi treba 100 godina da propratim. Kod nas usisava mm, ja sam asmatičar, alergična na prašinu i to se završi uvek sa nekolikočasovnim kijanjem. A i imamo taj veliki usisivač sa vodom, težak je, bokte! Ja se trudim da ne dižem ništa teško zbog onih krvarenja na početku, ali često to nije izvodljivo. DAriu izbegavam da dižem, mm j enapravio stepenik da može sama da se popne na wc šolju, ali nekad se desi pa moram da je podignem, a ima 17kg. [sm=smiley29.gif] Trco, šta je milokliz? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Srculence, čitaj u temi o amniocentezi. Sve isto kao kod tebe, sam i ja preživela, ja imam 28godina, u ponedeljak sam dobila rezultat amnio, a radila sam je zbog jednog povišenog markera. Nemoj da se jediš! Mi nismo radili ono, dok smo imali zabranu zbog krvarenja na početku i posle zbog amniocenteze. Ali, sad normalno. Mm me jednom pitao u prvoj trudnoći da li bebi može nešto da bude, i tad smo završili tu priču! KAko ću bez sexa, kad sam sad najnapaljenija!!! [sm=zz_hot.gif] Bubi, ja mislim da samo treba malo da usporiš. I mene jako često (čitaj: nekoliko puta dnevno) boli stomak. A kad npr. potrčim za busom imam osećaj da ću se poroditi na mestu. Ali, eto kaže dr da nosim taj pojas, jako mi je beba nisko...
|
|
|
|