Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 11:32:18
|
|
|
|
Modessty
|
Vrećica za sreću Treba imati u džepu: -srce za ljubav -znak mira za nadu -žir za dug i zdrav život -anđela da pazi na tebe -svet jer je njegova budućnost u tvojim rukama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 11:39:25
|
|
|
|
anita
|
Devojke ( Olga, Lela, MOd, Bibilib) lepe su vam nagrade.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 11:50:11
|
|
|
|
lelaigor
|
Mod, videl ana fb-u, prddivno je!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 12:35:32
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Bibi , one crvene na tufnice su bas prefinjene Jesu ME bas su slatke...i hvala ti...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 12:49:39
|
|
|
|
wivern
|
Kakvi sjajni pokloni, stvarno jesve divno. Nadam se dacemi stici ogrlica za svecani izlazak ako ne nosicu je na deda mrazu ͡° ͜ʖ ͡°
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 13:21:48
|
|
|
|
Cakana84
|
Sponzor Vanilla Kiss je poslao poklone za mati i Zapkic. Trebalo bi da vam stigne ovih dana. Jako lepo Mod.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 14.10.2014 13:22:44 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 13:33:46
|
|
|
|
Klarita
|
Mod I ja dobila od moje najdraze Bosanke njen poklon Big Mum mi poklonila svoje osvojene mindjusice ali cekace je kad mi dodje u goste...mozda ih samo "nakenterim" koji put jer su diiiivne. Prazna mi bat na telefon pa ne mogu da slikam odmah, ali su odlicne. BM hvala draga moja lepa M
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 14:02:48
|
|
|
|
nata11
|
Meni stigle mindjusice danas ali je toliko slab net da slike kacim veceras ili sutra.
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 14:24:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zvale su me Autorke, Cakana javljam ti...mislim da cu danas ici na Terazije da preuzmem...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 14:27:38
|
|
|
|
Bibilib
|
E izvinite sto pitam a Nestle nagrade trebalo bi da stignu do sutra, jel da?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 15:08:59
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib E izvinite sto pitam a Nestle nagrade trebalo bi da stignu do sutra, jel da? Upravo treba da stigne kurirska sluzba, tako da ce neki nagrade dobiti sutra, neki u cetvrtak. Mislim da je to u redu.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 15:09:56
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zvale su me Autorke, Cakana javljam ti...mislim da cu danas ici na Terazije da preuzmem... Idi obavezno pa nam slikaj nagradu. Bas me zanima kako izgleda.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 15:12:27
|
|
|
|
mati
|
Stiglo Caki.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 15:24:35
|
|
|
|
Cakana84
|
Daj sliku mati.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 16:23:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Moja nagrada je jutros stigla. Nisam bila kući, pa ju je brat preuzeo. Jedva čekam da je vidim! Hvala puno RR i sponzoru!!!
< Poruku je uredio Žapkić -- 14.10.2014 16:24:06 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 17:26:06
|
|
|
|
wivern
|
Stize i meni sutra u toku dana
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 21:09:47
|
|
|
|
mati
|
Ne znam da li se vidi, slikano je telefonom... Ceo dan trazim baterije od digitalnog, stavili smo ih u neku igracku, ali nema sanse da nadjem... Hvala RR i sponzoru. A mindjuse BranArt mi se posebno svidjaju.
< Poruku je uredio mati -- 14.10.2014 21:11:25 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 21:26:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Super Mati ! Ja da prijavim da sam danas preuzela poklon, hvala rr i Autorkama posebno Jeleni Ratkovic , modnoj dizajnerki i radnicama koje su beskrajno bile ljubazne sutra kacim sliku!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.10.2014 21:36:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Mati bas su super mindjudice i narukvica ... Cakana naravno da je u redu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 11:44:19
|
|
|
|
nata11
|
Evo i mojih mindjusica
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 13:10:50
|
|
|
|
wivern
|
E sad sam kompletna, mogu i da se porodim Hvala rr-i i grape acc-u, diiiivno mi stoji I mnoooogo hvala emici koja mi je ustupila svoju nagradu
< Poruku je uredio wivern -- 15.10.2014 13:12:41 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 13:12:23
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv, prelep je nakit
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 13:12:26
|
|
|
|
Modessty
|
mati, nato, wiv super su vam pokloni!!! wiv posebno se oduševila za ovu ogrlicu!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 13:43:19
|
|
|
|
Cakana84
|
Devojke Bas mi se sviđaju nagrade.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.10.2014 13:46:42
|
|
|
|
nata11
|
Bas su mi simpa. Sarena sam poklonila sestri a druge mi se uklapaju za business style
< Poruku je uredio nata11 -- 15.10.2014 13:47:04 >
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za dečakaSanja19Koje je najlepše ime?Pavle (
19%)
Stefan (
16%)
Matija (
14%)
Filip (
19%)
Petar (
14%)
Dimitrije (
18%)
Ukupan broj glasova: 586Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!