Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:07:04)
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Cestitam,lavovska borba je bila za ove nagrade.A jos lepsi deo je sto ih razmenjujete,sta se kojoj svidja tj. sta kome odgovara. IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Modessty RR Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. [sm=bravo.gif] A sad dosta više lažne skromnosti. Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi. veruj veruj. Sa ovim sam bas iznenadjena,mislim da neko ko ima 1800 postova za 6-7meseci nije tu samo zbog nagrada,vec aktivno ucestvuje na forumu,na temama koje su mu zanimljive i bitne. Nebranim ME vec sam se iznervirala kad sam procitala iz razloga sto nije prvi put da moderatori prozivaju osobe koje im "neidu uz dlaku",a znaju da stanu u odbranu clanova koji su na RR prisutni samo u nagradnim igrama. Mozda se ME svojevremeno prikljucila forumu zbog nagradnih igara,nemogu da tvrdim jer neznam njene razloge,ali je zena ostala na RR i kad nema nagrada. Stetice , hvala ti ali bilo ko da izrazi pozitivno misljenje o meni, bude ucutkan i bude mu obrazlozeno . Registrovan clan sam od ranije a objave su od septembra, dosla sam na forum po savet jer mi je dete palo sa kreveta i onda sam ostala. Bilo je zanimljivo, ali ne i uvek slatko, jer se sa nekim osobama ne moze. Zaista nikoga ne diram , dobronamerna ali kazu "lazno skromna". UM stara si clanica ali tvoj broj postova za dve godine ne mogu da protumacim u odnosu na broj postova u septembru. Bila si pre-aktivna ali meni ne smetas, ne znam cemu tvoj komentar. Svi ucestvujete redovno u nagradnim igrama, jedna drugoj cestitate , samo vam ja bodem oci. Ne znam sta da kazem .
|
|
|
|