RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

17 joka -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 20:57:19)

Štetice jes bas tako bilo imala samo 2 posta

grlim ja tebe Trudnjacice [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Štetica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:02:53)

Joko samo da uskoro docekam da nam i ti budes u trudnicama ima da pocnem da igram sve ove nagradne igre i da ti prosledim sve nagrade. Skoro nisam imala priliku da se druzim sa tako divnom osobom,a nadam se da cemo imati prilike i da se upoznamo.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:07:04)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Cestitam,lavovska borba je bila za ove nagrade.A jos lepsi deo je sto ih razmenjujete,sta se kojoj svidja tj. sta kome odgovara.

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila.

ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. [sm=bravo.gif] A sad dosta više lažne skromnosti.

Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi.

veruj veruj.

Sa ovim sam bas iznenadjena,mislim da neko ko ima 1800 postova za 6-7meseci nije tu samo zbog nagrada,vec aktivno ucestvuje na forumu,na temama koje su mu zanimljive i bitne.
Nebranim ME vec sam se iznervirala kad sam procitala iz razloga sto nije prvi put da moderatori prozivaju osobe koje im "neidu uz dlaku",a znaju da stanu u odbranu clanova koji su na RR prisutni samo u nagradnim igrama.
Mozda se ME svojevremeno prikljucila forumu zbog nagradnih igara,nemogu da tvrdim jer neznam njene razloge,ali je zena ostala na RR i kad nema nagrada.

Stetice , hvala ti ali bilo ko da izrazi pozitivno misljenje o meni, bude ucutkan i bude mu obrazlozeno .
Registrovan clan sam od ranije a objave su od septembra, dosla sam na forum po savet jer mi je dete palo sa kreveta i onda sam ostala.
Bilo je zanimljivo, ali ne i uvek slatko, jer se sa nekim osobama ne moze.
Zaista nikoga ne diram , dobronamerna ali kazu "lazno skromna".
UM stara si clanica ali tvoj broj postova za dve godine ne mogu da protumacim u odnosu na broj postova u septembru. Bila si pre-aktivna ali meni ne smetas, ne znam cemu tvoj komentar.
Svi ucestvujete redovno u nagradnim igrama, jedna drugoj cestitate , samo vam ja bodem oci.
Ne znam sta da kazem .

dunja RR -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:13:43)

Devojke, završavamo ovde priču o ME, molim vas. I ME kao i svaka od nas ima pravo da piše na forumu. Dajte više da se završi ova saga. Verujem da nikom više prijatno da čita prozivke (sa svih strana, nebitno ko piše), ni meni, ni vama a ni ME.

Nastavljamo ovde o nagradama, evo i ja čestitam svim dobinitcama [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:15:49)

Bravo za sve dobitnice. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:16:34)

Molim vas da se rasprave završe preko pp. Ovo nije nikako tema za tako nešto

big mum -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:22:52)

Čestitam svim dobitnicama[sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Peace, havla, objaviću kome dodeljujemo tvoju nagradu. A to je big mum.

Sad sam tek vidjela-hvalaaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Mislila sam da neću upasti ni među prvih 40 ali evo ni 21.mjesto nije loše.Još jednom hvala na na prepuštenoj nagradi.

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:23:04)

Dunjice ...[sm=smiley1.gif] dogovor je pao sto se mene tice !

Jel saljemo Cakani podatke preko pp?
Nemam pojma. I kada se ocekuje , da budem kuci.. [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:25:34)

sve ce javiti cakana,pratite temu[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:48:47)

Čestitam svima, i hvala !

Didy -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:51:45)

Čestitke svima! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Bubi, ta Wow igračka je super, bila je u jednom paketiću, čini mi se na prvom RR Deda Mrazu, 2010. godine. Sigurna sam da će se Emi dopasti (ako je to onaj farmer, konj i krava), moji s eoboje rado igraju i još uvek je kao nova posle 4 godine. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:56:54)

ma naravno, ako ne Ema onda kumic a evo i brat za mesec dana dobija bebu pa ce se neko sigurno obradovati...
danas smo dobili dve nagrade od rr, malo li je [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 21:59:38)

Čestitam devojke, u zdravlje da se služite nagradama [sm=bravo.gif] i baš mi se dopalo što ste se razmenile međusobno [sm=metulj.gif] Svaka čast za našu rr porodicu [sm=smiley31.gif] (reče Jole i dobi paradajz u glavu [sm=smiley36.gif] )

World -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 22:08:25)

Cestitam zene [sm=bravo.gif]

Anarunika -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 22:11:56)

Čestitke svima !!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 22:48:41)

Bubulence,hoces da se menjamo?

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (1.10.2014 23:10:59)

Von pisala sam ti u trudnicama. Ema je videla sliku i odusevila se ... e sad, videcemo kako ce ujutro reagovati... meni nakit ne treba, ako se ona predomisli javljam ti

Cakana84 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 15:38:27)

Samo da rezimiram, Torbica se odriče nagrade u korist UM. Torbice, ostaješ bez nagrade u tom slučaju.

Sanjalica poklanje BranArt minđuše Joki, ona neće. Ako želiš Sanjalice možeš da ih ustupiš nekom drugom.

Razmislite do ujutru, iskombinujte se pa da objavim konačan spisak.

Za pola sata-sat se vidimo u Nestle temi.

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 15:40:34)

Jaooo Cakana [sm=bravo.gif] samo da se mali ne probudi inace ko zna kad cu da vidim spisak [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 16:58:45)

Cestitam svim dobitnicima[sm=smiley1.gif]
Bravo za RR i divne sponzore [sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 17:03:00)

Cestitam devojke [sm=bravo.gif]

Ovo je pravo RR bratstvo [sm=smiley32.gif]

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 18:21:16)

Samo da rezimiram, Torbica se odriče nagrade u korist UM. Torbice, ostaješ bez nagrade u tom slučaju.

Sanjalica poklanje BranArt minđuše Joki, ona neće. Ako želiš Sanjalice možeš da ih ustupiš nekom drugom.

Razmislite do ujutru, iskombinujte se pa da objavim konačan spisak.

Za pola sata-sat se vidimo u Nestle temi.

Mislim da ce UM da bude mnogo da joj se ostvare dve zelje . UM? [sm=zmeden.gif]
[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 18:52:43)

Cek bre, Sanjalica ili ja tj emica? [sm=smiley36.gif]
Auuu sta uradismo Cakanoj..

17 joka -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 19:01:18)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Joko samo da uskoro docekam da nam i ti budes u trudnicama ima da pocnem da igram sve ove nagradne igre i da ti prosledim sve nagrade. Skoro nisam imala priliku da se druzim sa tako divnom osobom,a nadam se da cemo imati prilike i da se upoznamo.[sm=smiley1.gif]

e i ja sad [sm=smiley19.gif] upoznacemo se naravno nismo preko sveta, ljubim te draga puno i mazi trbu[sm=smiley31.gif]

Cakana minjđuše idu Sanjalici

ta ogrlica Wiv ili Emici ja nekoristim nakit a one su te nagrade zasluzile.[sm=smiley27.gif]

soni -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (2.10.2014 19:11:04)

Bravo devojke

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>