Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 17:07:47
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Torbica ... a i kad po svim temama pisu po dve poruke uzastopce, kao slucajno, iako ima opcija uredi.... meni cesto iskacu po dve poruke, a nemam pojma da mogu da uredim . elem, nisam se prijavila za ovo takmicenje pa valjda nije strasno i nece nikoga zaboleti Odmah iznad svog posta imas opciju uredi sa desne strane. Za svaki problem možeš da se obratiš moderatorima za pomoć. Tu smo . Devojke, pišite, družite se, uživajte. Za ovo takmičenje konkretno i nema posebne prijave, samim tim što ste se registrovali i pišete postove već učestvujte. Srećno svima.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 18:22:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Nagrade su extra...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 21:26:55
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi draga, ne to sto ti iskoce dve poruke, nego sto u razmaku od po par minuta se pise u istoj temi.. Kao nastavak teksta. Ja pisem drugu ako je istekla sesija pa ne mogu da uredim.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 21:30:05
|
|
|
|
branki*
|
to kad iskoce dve iste poruke nije problem,mi modovi to sredimo ocas posla
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 23:16:29
|
|
|
|
Bibilib
|
Oprostite mi molim Vas ja jesam nova ovde i znate sta mi nije jasno posto svi ucestvujemo u ovoj igrici,da li je cilj da se deli sto vise saveta o trudnoci i ishrana dece,ili mora da se pise i komentarise o svim temama na forumu?????? Pojasnite mi MOLIM VAS
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 8.9.2014 23:18:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mora da se pise u svi temama, ali smisleno, a ne samo da bi nesto napisao.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 1:12:43
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja tek sad ovo vidim!!! Pa, ovo je sjajno!!! Bravo za RR !!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 8:07:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BIBILIB u ovoj temi treba pisati o savetima,ali moras biti aktivna i u drugim temama,nije poenta da se pojavis samo kad je nagradna igra ispises ovde svasta nesto uzmes nagradu i odes i ne pojavis se vise,nagradu treba zasluziti ucescem i u ostalim temama ,tako da malo ovde malo po drugim temama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 8:13:41
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Oprostite mi molim Vas ja jesam nova ovde i znate sta mi nije jasno posto svi ucestvujemo u ovoj igrici,da li je cilj da se deli sto vise saveta o trudnoci i ishrana dece,ili mora da se pise i komentarise o svim temama na forumu?????? Pojasnite mi MOLIM VAS bibilib,dobrodosla na forum da,jeste nacin ucestvovanja u igri da podelis sto vise saveta vezano za ishranu dece u toku njihove prve tri godine ili savete vezano za ishranu trudnica,kao i najbolje savete sa nestle sajta koje pises u ovoj temi klik,ali takodje je pravilo da moras da budes sto aktivnija na forumu,da ucestvujes aktivno u temama,to je takodje jedan od uslova da bi se osvojila nagrada,a pritom naravno vodeci racuna o opstim pravilima foruma gde izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacis se na drugu opsti uslovi koriscenja foruma srecno
< Poruku je uredio branki RR -- 9.9.2014 8:22:29 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:15:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR BIBILIB u ovoj temi treba pisati o savetima,ali moras biti aktivna i u drugim temama,nije poenta da se pojavis samo kad je nagradna igra ispises ovde svasta nesto uzmes nagradu i odes i ne pojavis se vise,nagradu treba zasluziti ucescem i u ostalim temama ,tako da malo ovde malo po drugim temama
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:19:56
|
|
|
|
emicaa
|
Jedan savjet i od mene,dadnite bebici keksić u ruke neka se hrani samo,to je u početku više igra ali pustita ga da se uči,najlakše je posle očistitim uprljano,uostalom ima li išta sladje od umazane bebice .ne zamjerite mi ako je nešto slično već neko pisao ali nemam vremena da sve isčitam
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:36:17
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR BIBILIB u ovoj temi treba pisati o savetima,ali moras biti aktivna i u drugim temama,nije poenta da se pojavis samo kad je nagradna igra ispises ovde svasta nesto uzmes nagradu i odes i ne pojavis se vise,nagradu treba zasluziti ucescem i u ostalim temama ,tako da malo ovde malo po drugim temama E, slatko se nasmejah ovako od jutros...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:40:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta ces Zapkic, kad smo navikli da se istorija ponavlja ahahahhaah
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:52:41
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jedan savjet i od mene,dadnite bebici keksić u ruke neka se hrani samo,to je u početku više igra ali pustita ga da se uči,najlakše je posle očistitim uprljano,uostalom ima li išta sladje od umazane bebice .ne zamjerite mi ako je nešto slično već neko pisao ali nemam vremena da sve isčitam emice,savete pises u ovoj temi KLIK prebacila sam post tamo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:54:28
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Sta ces Zapkic, kad smo navikli da se istorija ponavlja ahahahhaah Jao-baš sam o tome malopre mislila... Ja noćas dođoh na RR i videh ovo, ali , takodje videh i gomilu meni nepoznatih ...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Unina mama Sta ces Zapkic, kad smo navikli da se istorija ponavlja ahahahhaah Jao-baš sam o tome malopre mislila... Ja noćas dođoh na RR i videh ovo, ali , takodje videh i gomilu meni nepoznatih ... Ahahahhahha u pocetku je sve bilo tako zanimljivo, malo si okasnila, ali dosla si u pravom trenutku ahahhahahha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 9:59:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ove nestle nagrada je mnogo lepa, volela bih da moj andjeo proba nove ukuse , zato evo saveta! Mineralna voda, voda sa ukusima, limunada nisu pogodni za malu decu jer mogu da ostete razvoj prvih zuba, uzrokuju visak kilograma i smanje njihov apetit a time i unos hranljivih materija neophodnih za njihov rast. Prirodno napravljeni sokovi, od cedjenog voca , mogu da se daju bebama od 6.meseca pa nadalje . Bitno je da ako kupujete sokove , birate one sa 100%biva, bez koncentrata. za decu uvek najbolje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 10:03:44
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Unina mama Sta ces Zapkic, kad smo navikli da se istorija ponavlja ahahahhaah Jao-baš sam o tome malopre mislila... Ja noćas dođoh na RR i videh ovo, ali , takodje videh i gomilu meni nepoznatih ... Ahahahhahha u pocetku je sve bilo tako zanimljivo, malo si okasnila, ali dosla si u pravom trenutku ahahhahahha Ahahahahaah... Ja izgleda za svaku nagradnu igru dođem kasno!!! Ahahahaahah.... Ma, meni je poenta da dodjem, vidim meni drage devojke, devojčice, žene , ali ima nas sa raznim afinitetima!!! Ahahahaha.... Biće ovo zanimljiv mesec!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 10:03:45
|
|
|
|
branki*
|
elena,savete pises u nestle temi!ovde ih niko nece bodovati.
< Poruku je uredio branki RR -- 9.9.2014 10:04:40 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 10:13:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ma pusti mene,nešto sam od jutros pogubljena,mislila sam da i pišem tamo IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: emicaa Jedan savjet i od mene,dadnite bebici keksić u ruke neka se hrani samo,to je u početku više igra ali pustita ga da se uči,najlakše je posle očistitim uprljano,uostalom ima li išta sladje od umazane bebice .ne zamjerite mi ako je nešto slično već neko pisao ali nemam vremena da sve isčitam emice,savete pises u ovoj temi KLIK prebacila sam post tamo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 10:13:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pre par meseci, dosla drugarica da vidi E i posto sam joj se zalila da nece cucu kaze ona meni da umocim cucu u med pa da joj dam. To nikako ne pokusavajte ! Med je jedan oblik secera i treba ga koristiti u ogranicenim kolicinama ali ne pre prvog rodjendana To nam je rekao pexijatar , jer postoji mogucnost da se razviju stetne bakterije u sistemu za varenje . Sa bebinih godinu dana creva ce biti razvijenija i moci cete sigurnije da ga uvodite .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 10:18:26
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da bi saveti trebali u Nestle temu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 12:01:09
|
|
|
|
Cakana84
|
Žapkić, nikada nije kasno. Samo da pojasnim što se konkretno baš ove nagrade tiče: - sama registracija na RR i aktivnost na celom forumu je način učestvovanja (moderatori su već nebrojeno puta objasnili pravila, pišete u temama koje vas zanimaju i gde se pronalazite, niko vas po tom pitanju ne ograničava tako nema potrebe da na ovoj temi pišete o ishrani ili razmenjujete savete) - gledaju se zbirno svi vaši postovi u periodu od 1.9-30.9 (na svim temama) Ovde možemo da komentarišemo nagrade, sponzore, da pogađamo ko će da pobedi i sl I zato pišite, pišite, pišite... i prethodno pročitejte pravila i naziv teme.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 12:29:11
|
|
|
|
Žapkić
|
Cakana,
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 9.9.2014 22:32:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva cekam ponoc da vidim ko vodi Caki, Caki , Cale- Cakana RR budi brza i objavi nam rezultate
|
|
|
Anketa
Ime za devojciculokicagagicaPomozite nam u odabiru :-)Una (
30%)
Dorotea (
13%)
Dimitrija (
5%)
Sofija (
44%)
Dimitrina (
2%)
Jasna (
6%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!