RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:06:32)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ja pisem do 1.11. Onda idem malo da se porodim [sm=bravo.gif]

hhihiih onako malo usput da se porodis [sm=smiley36.gif].
bibilib kako nemas pravo???

doktorkakristal -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:07:34)

SERPI sve smo se razumele [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:07:50)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

hahahhaha Wiw, mozda se porodis i 6.11,[sm=smiley36.gif]

Hmm, racunam 1.11 sutiradu me sa noge na nogu i ne mogu dalje od toga izdrzati.

Bibilib -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:08:10)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

posle 01.10 samo stare clanice pisu [sm=smiley36.gif]

mislila sam da je doktorka ozbiljna a ona se izgleda samo salila[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:08:58)

Bibilib to se odnosi na one clanice koje se pojave samo kad su nagradne igre, pokupe nagradu i nestanu...do sledece igre.

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:09:17)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Um , i stari i novi. [sm=smiley36.gif]
Ja ocekujem od vas starih da budete ovoliko aktivne posto vas nagrade inace ne zanimaju ! Evo iskreno vam kazem ...

Ako budes bila tu sa nama i nadalje videces koliko smo aktivne i koliko nas ima,bez i sa nagradnom igrom.[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:12:42)

onda svakako nastavljamo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:12:43)

Samo nek pogleda od kad smo se uclanile. Sve ce da joj bude jasno.

big mum -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:13:36)

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja ocekujem od vas starih da budete ovoliko aktivne posto vas nagrade inace ne zanimaju ! Evo iskreno vam kazem ...

Ako budes bila tu sa nama i nadalje videces koliko smo aktivne i koliko nas ima,bez i sa nagradnom igrom.[sm=smiley1.gif]

Onaj ko je uvjek tu njega ne zanimaju nagrade već dobar provod kakav može da ponudi samo RR RS[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:16:26)

ja sam o0vde zbog svih vas, zbog samog foruma iako se kod mene u naredne dve god. nista nece desavati jer volim ovu porodicu rr-ju

wivern -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:16:45)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Samo nek pogleda od kad smo se uclanile. Sve ce da joj bude jasno.

Nije merodavno. Ima i nekih clanica od 2010, 2009 godine koje se i dalje pojavljuju samo kad su nagrade.
Bas me interesuje kako li je saznala za forum ako ovde niko ne pise nista osim kad je vreme nagrada?

Torbica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:18:37)

Ja sam tu jer volim ovo fino drustvance.
Pocela sam da radim, pa me nema preko dana, kad bih mogla na koji minut da zvirnem / ne mogu jer mi je gospodja iz MTS-a nesto zeznula, puuuu. Podesila mi MMS a rasturila internet, izem ti znanje mobilnih operatera u zemlji Srbiji......

doktorkakristal -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:18:39)

ja ozbiljna [sm=zz_er_what.png] ja sam totalno neozbiljna [sm=zz_smile.png]

Sanjica26 RR -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:24:21)

Sve u svemu ostaju na RR najverniji clanovi i bez nagradne igre.
Eto ja dosta toga propustim zato sto sam skoro celi dan u skoli. Ako je slobodan racunar u zbornici samo virnem da vidim sta se pise.[sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:24:21)

IZVORNA PORUKA: big mum

Onaj ko je uvjek tu njega ne zanimaju nagrade već dobar provod kakav može da ponudi samo RR RS[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] , big mum!
Meni ste sve zene sa RR toliko prirasle za srce, toliko ste mi pomogle, a da to mozda i ne znate... Svakog dana moram da udjem i procitam sta se sa vama zbiva.[sm=smiley36.gif] Stekla sam i jedno divno prijateljstvo.[sm=smiley27.gif]

Jole84 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:29:05)

[sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif]
Upravo tako.

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:30:31)

Superm ja nisam stekla samo prijateljstvo,pronasla sam sestre koje nikad nisam imala [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:30:52)

superm, jole, gde da vas nahvatam da vas [sm=smiley31.gif]

big mum -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:32:06)

Superm ja nisam stekla samo prijateljstvo,pronasla sam sestre koje nikad nisam imala [sm=smiley1.gif]

Kako je ovo lijepo[sm=rozica.gif]

doktorkakristal -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:32:24)

moram ovde da napisem videh slike sa druzenja,zene odlicne ste JOLE mnogo si lepa,SERPI ti me odusevljavas prava si macka ,ljubim vas sve,ostale nisam prepoznala pa se ne ljutite sto vas ne spominjem

superm -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:34:17)

Bubi, [sm=smiley27.gif] ti si sjajan lik!

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:34:47)

moram ovde da napisem videh slike sa druzenja,zene odlicne ste JOLE mnogo si lepa,SERPI ti me odusevljavas prava si macka ,ljubim vas sve,ostale nisam prepoznala pa se ne ljutite sto vas ne spominjem

Doco,hvala [sm=smiley31.gif] moze to i bolje samo nemam vremena da se posvetim sebi u potpunosti,a ako mi padnu [sm=rozacrtici.gif] uskoro tek necu imati vremena i ko zna kako cu da izgledam.[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:36:33)

IZVORNA PORUKA: big mum

Izvin ti mala, al kako ko.Ja na odmor neću[sm=zz_mad1.png]

Meni pocinju 1.10 predavanja, bicu tu, kao nekadaaaaa, ali manje.... nema veze sa nagradnom igrom, mala E ako nastavis da pises videces da smo sve tu[sm=zz_mstickle.gif]

Iskrena da budem, ni jedna od ovih nagrada nije posebno specijalna, da ne mozemo same sebi da prisustimo, ja jednino necu da se dogodi kao sa kolicima, da dodje neka nove, i ode , i ne javi se vise, a u tim kolicima je mogla da se vozi rr beba, koju su dugo iscekivali na crticama...

Bibilib -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:37:33)

Bibilib to se odnosi na one clanice koje se pojave samo kad su nagradne igre, pokupe nagradu i nestanu...do sledece igre.

Soryyy onda sam lose shvatila...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (17.9.2014 22:40:03)

Doco,hvala [sm=smiley31.gif] moze to i bolje samo nemam vremena da se posvetim sebi u potpunosti,a ako mi padnu [sm=rozacrtici.gif] uskoro tek necu imati vremena i ko zna kako cu da izgledam.[sm=smiley36.gif]

Ovako [img]http://www4.slikomat.com/13/0917/4ce-284968.png[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>