Cakana84 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (14.9.2014 14:14:28)
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Branki, a nakit, zna li se? Ima li nesto od cistog celika ( ne mislim na bran art, one su cini mi se plasticne) ? Kupila sam neke mindjuse za 600 din u Katan accessories , bile mi usi pobojile [sm=smiley13.gif] Branine minđuše nisu od plastike, već je na postojeći kalup tapaciran materijal. Lično imam par njenih minđuša, ne puštaju boju. U pitanju je bižuterija. Ko je osetljiv ne može da nosi. Sve je stvar ukusa, neko voli taj stil, neko ne. Postavili smo slike minđuša koje se poklanjaju. Većina nakita je kombinacija aluminijuma ili je gornji sloj srebro,koža, perle... Za zlato, platinu i srebro, čelik[sm=zmeden.gif], dijamante, brilijante,možda najbolje da se raspitaš u zlatarama, mada mislim da ne daju nagrade, samo prodaju. Sav nakit je ručni rad, kao i torba,čarape. Djinine stvari su da tako kažem industrijske,domaća proizvodnja. Devojke koje rade se bave time dugo, ne od juče, tako da je kvalitet proveren. Za svakog sponzora imamo poseban članak, slike, linkove njihovih stranica. Naravno, ako imate dodatna ptanja kontaktiraću ih za detalje.
|
|
|
|