RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 0:17:05)

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Deli prvo mesto sa Malom Elenom.
7 dana njoj nagrada, 7 dana ME! Pa tako u krug. [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif]

Ili još bolje, produžuje se takmičenje, koja će od njih dve više da objavi u narednih 24h. [sm=jezicek.gif]

hahaha,znaci cepam se[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Zene , ja okasnila i to debelo! Tek sad vidim ceo spisak. ..preopteretile ste stranicu [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Varate se , nisam ja prva, nemoguce je, ima dosta aktivnijih. Majke mi uzecu da brojim [sm=smiley36.gif]
Cestitke za sve!

Mala Elena -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 0:19:26)

Cakana , da li ces svaki put ti objavljivati rezultate? Crno nam se pise [sm=bravo.gif] adrenalin dzanki [sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 0:24:08)

I za tebe Eleni...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 0:32:08)

45-a :)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Koja li sam ja po redu,kad nisam medju trideset :(

emicaa -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 2:50:15)

Samo vi spavajte,ja ustala da skupljam bodove [sm=sloncek.gif]

Žapkić -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 3:06:01)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ne spavamo!!!
Ja zaspala sa Tinom i probudila se pre pola sata i sad nema sanse da zaspim!!!

Misha i Ljisha -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 6:23:11)

ovo je moje standardno vreme za prikupljanje bodova[sm=smiley36.gif]. Nekad mi se cini da bas kad nisam tu vi raspalite sa pricom pa posle imam da citam do besvesti. A opet kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova[sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 6:47:12)

Ja ujutru citam do besvesti kad raspale od poslepodne do jutra, ali neka volim kad je na RR veselo [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 7:58:43)

Ih vas a ja taman mislim dok se one naspavaju biću na prvom mjestu [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 8:00:08)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova[sm=smiley31.gif]

Od Jutros izlazim i iz frizidera [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 8:03:01)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova[sm=smiley31.gif]

Jutros izlazim i iz frizidera [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Cek, idem da otvorim da vidim ima li te i u mom [sm=jezicek.gif]

Da se uredim. emice ovde sve po smenama prva, druga, treca...probaj medjusmene [sm=zz_biggrin.png]

Misha i Ljisha -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 8:03:19)

Jutros izlazim i iz frizidera [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

doktorkakristal -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 8:05:09)

znaci ustaje se i nocu [sm=smiley36.gif] ako ako samo vi pisite

milicicak -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 8:06:08)

Od Jutros izlazim i iz frizidera [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

lelaigor -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 11:16:45)

Boooožeee, pa ja sam na 12. mestu. DA li je moguće da sam toliko aktivna, a baš sam mislila da me neće iti ni u prvih 100?

Žapkić -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 11:51:31)

Nego, ženske, gde je Vikiveki?

Olga75 -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 12:37:44)

radi Vikiveki , adaptacije u vrticu , kojesta ima posla

Klarita -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 12:42:57)

Vikiveki, vraaaati seeeee, prazna nam kafanaaaaaa, dosta portfolijaaaaaa, nema inspekcije sadaaaaa....
Pitala sam za Anci, a gde nam je ona?
Zapkic, haj, it iz mi, Klarita [sm=smiley1.gif]

Samo da pozdravim nocne skupljacice poJena, da sD kD udjem u stos da ne spavam, prva cu da budem [sm=hudicek.gif]

I da, mala Elena, ne mora brojis, Cakanin kompjuter broji za svi, ne si tupi mozak, imas zbirno ispod nika [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 12:48:43)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Samo da pozdravim nocne skupljacice poJena, da sD kD udjem u stos da ne spavam, prva cu da budem [sm=hudicek.gif]

I da, mala Elena, ne mora brojis, Cakanin kompjuter broji za svi, ne si tupi mozak, imas zbirno ispod nika [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]Zapises i pratis i za sebe i za druge[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 14:05:10)

ja od sutra ujutru nisam tu do nedelje popodne,ode moje 6.mesto [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 14:07:49)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Klarita

[sm=smiley36.gif]Zapises i pratis i za sebe i za druge[sm=smiley36.gif]

.e ako to neko radi, onda neka se lepo spakuje i sam ode kod cika Laze Lazarevica...[sm=smiley36.gif], dobice kao nagradu pun pansion narednih godinu dana [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 14:50:50)

IZVORNA PORUKA: serpica

ja od sutra ujutru nisam tu do nedelje popodne,ode moje 6.mesto [sm=smiley36.gif]

Al zato od nedelje popodne moras da nadoknadis pa da se vrcnes nazad na svoje mesto [sm=smiley36.gif]

Klarita naklon do poda [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 15:02:58)

[sm=smiley36.gif] ma neka,kako bude,i nemam bas mnogo vremena za pisanje,ali mi one carapice za devojcice bas prirasle za srce,a cini mi se da je to 6.nagrada jel da? [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 15:03:34)

Ako je neko toliko zaludan da racuna..

anita -> RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! (12.9.2014 15:08:56)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ako je neko toliko zaludan da racuna..

Onda neka racuna ....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>