Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.8.2018 16:13:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana obecala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.8.2018 16:22:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Dogovoreno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 10:05:39
|
|
|
|
lesli
|
Moje misljenje je da doticna osoba (matori?) perverznjak i ako vec nemate na osnovu cega da ga banujete mislim da bi ga trebalo ignorisati. Toliko od mene na ovu temu...
< Poruku je uredio lesli -- 18.8.2018 10:06:04 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 10:16:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lesli, opusti se. Nemoj da ulazis tamo. A misljenja sam kao i ti da treba ignorisati, ali ne vredi kad i drugi pisu sa njim.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 10:19:37
|
|
|
|
Rosita
|
Jao, pa ja tu ne vidim nikakav problem! Samo ne pisati tamo i to je to. Čovek ima pravo da piše na temu!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 12:51:48
|
|
|
|
jess021
|
Rosita, slazem se. Sad sam se nasmejala kad sam videla da je opet pisao, neko bas uporan. Nije bio ni prost ni beozbrazan pa me vidim razlog zakljucavanja. Ana, iskreno, kako drugacije
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 12:54:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Lesli, nadam se samo da nisi dobijala nesto u pp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 12:55:36
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, zasto to mislis?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:10:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, nije valjda da si ti dobijala pp?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:14:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Jesam, ali ignorisem, ne mogu da kazem uznemirujuceg karaktera, ali ne bas ni prijatno. U temi sam pisala sve sto sam htela, pa je mozda zato stvoren utisak i da zelim privatan razgovor.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:17:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako te uznenirava javi administratoru.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.8.2018 13:18:15 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:34:02
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Jao, pa ja tu ne vidim nikakav problem! Samo ne pisati tamo i to je to. Čovek ima pravo da piše na temu! Ja vidim problem. Ne zato sto se trenutno jedna budala nakacila, nego zato sto ima potencijala da se nakaci jos takvih budala koje ce da naprave rasulo od foruma i da uznemiravaju clanove. Zato bih likove poput ovog banovala, poruke brisala, a po potrebi teme zakljucavala (moze i samo na odredjen period). I kad smo kod zakljucavanja, odredjene delove foruma bih podesila da budu vidljivi samo clanovima foruma (ako moze da bude vidljiv samo clanovima sa odredjenim brojem postova, jos bolje).
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:37:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesli, svako ko uznemirava članove banuje se. Ne vidim svrhu banovanja nekog ko pise o debljini, duzini i nije bezobrazan. Kad bude iskuliran nece vise ni pisati.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:54:01
|
|
|
|
lesli
|
Da, pise o duzini, sirini i sl., ali bih rekla da ima vrlo jasnu nameru. Neko bi mogao da mu pojasni da je ovo porodicni portal, a ne portal za upoznavanje i vruce razgovore ;)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:54:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Mama jo pa vi se bas druzite Sad Ivana ljubomorna i ona pise tamo Lesli sve sto ti pises pisala su i druge zene.Naidju sa vremena na vreme neki sto im zanimljivo da pisu u ovim temama ali ako pisu bez bezobrazluka nema razloga da se tema zakljuca ili oni kazne.
< Poruku je uredio veselica RR -- 18.8.2018 14:23:53 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 13:57:42
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ako te uznenirava javi administratoru. Ne, nema potrebe za tim, za sada, po mojim procenama. Svi moji postovi tamo su saljivog karaktera, jer sam prepoznala salu i postovima drugih, ali verovatno da ima neko ko misli drugacije pa je doslo do nesporazuma. Tako da necu vise pisati tamo, a poruke svakako ignorisem, pa se nadam da ih nece biti vise. Veselice
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 14:03:39
|
|
|
|
lesli
|
Mama jo, kontradiktorna si Upravo si rekla da ti znaci 1-2h sa nekom trecom osobom, a tek tako odbijas ponudu ovog “finog cike” (Ubice me mama jo )
< Poruku je uredio lesli -- 18.8.2018 14:04:32 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 14:07:14
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: lesli I kad smo kod zakljucavanja, odredjene delove foruma bih podesila da budu vidljivi samo clanovima foruma (ako moze da bude vidljiv samo clanovima sa odredjenim brojem postova, jos bolje). e ovo se stvarno slazem! Zasto se to ne uradi, recimo tamo gde se stavljaju slike?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 14:07:54
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: lesli Mama jo, kontradiktorna si Upravo si rekla da ti znaci 1-2h sa nekom trecom osobom, a tek tako odbijas ponudu ovog “finog cike” (Ubice me mama jo ) Ahaahhahahahaha Zaboravih najvazniju stvar da napisem - jednom normalnom osobom; zenskom, koju poznajem i koja mi je prijatelj dugogodisnji, i sa kojom sigurno necu vruce razgovore voditi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 14:32:38
|
|
|
|
lesli
|
Mnogo si mi ti izbirljiva ovih dana Slike mislim da obavezno treba zakljucati, a ja bih i ove “skakljive” teme pod kljuc za sve neregistrovane clanove.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 16:14:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
O slikama se vec pisalo... Ima opcija Albumi pa slike ne moze da ti vidi niko ko ti nije prijatelj, koliko znam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 21:44:16
|
|
|
|
jess021
|
Sta god da stavite jednom na internet, to ostaje tu zauvek, pa da ih zakljucate 100 puta. Mislim da je pametnije paziti sta se pise i stavlja na isti. Setite se sta je bilo sa UM, ali ona je opet nakin toga stavljala slike dece. Otkud znate da i medju redovnim clanicama nije neko sumnjiv? ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 18.8.2018 21:48:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Slazem se Jess sa tobom. Treba paziti i sta se pise i sta se stavlja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2018 10:15:56
|
|
|
|
pari
|
Ne stizu mi vise mejlovi obavestenja da se pisalo nesto na temi koju pratim ili gde sam pisala. Kako se to namesta?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2018 10:29:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Na početku strane, iznad postova sa desne strane ima opcija Prati. Klikni na nju.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?