Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.10.2017 15:16:34
|
|
|
|
Duškić
|
Mobilna aplikacija ..aha. ja sam na Rr uvek na mob.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.10.2017 15:19:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
A zasto mi ponekad kad komentarisem teks pise Your temporary blocked? Evo vec sat vremena nece nijeadn komentar da mi prihvati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.10.2017 16:27:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dragice, to se i meni desavalo pre neki dan. Fb te prepozna kao spama, a to nema veze sa RR i sa fb stranicom RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.10.2017 16:34:15
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Aaaa 😊 Bas sad u ovom odlucujucem momentu u cije ruke ce Betmen otici 😂😂
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.10.2017 16:38:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, znam, videh bodove!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.10.2017 22:48:03
|
|
|
|
Dragce86
|
Nije samo mobilna, meni sa laptopa takodje trazi Confirm like na vise mesta...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.10.2017 22:52:20
|
|
|
|
Sarav
|
Dragice, i meni traži često. Ne znam baš da li je greška ili tako funkcioniše.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.10.2017 23:00:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne znam odakle vam da to ima veze sa mobilnim ili kompom To confirm trazi zato sto ste nekada vec lajkovali taj tekst.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 24.10.2017 14:23:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Svima se to desava, da trazi ponovo taj confirm like... secam se da sam to vec pitala, pa ste mi isto to rekli - da je taj tekst vec lajkovan... ali meni nekada prikaze onako otkaceno da sam ga lajkovala, a nekada mi trazi cinfirm, zato mi nije bilo jasno. 😊
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.11.2017 19:29:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam sto se desava, pa da se izvinim adminima jer nije namerno, ali na nekim postovima mi pise greska, medjutim posle vidim da je ipak objavljeno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.11.2017 19:30:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Obrisala sam duplu temu. Anck, pre nego što otvoriš novu, refresh-uj stranicu i proveri da li je sve ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.11.2017 19:31:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ok, hvala Ana!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.11.2017 19:33:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 3.11.2017 14:38:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ideja: bila je neka igra na facebook-u pre nekako... sacuvajmo kulturu i uticimo na citanje... takk nekako, uglavnom kao svako se prijavljivao u status svog prijatelja a ovaj bi mu poslao u inbox adresu kome da.posalje jednu knjigu po izboru... za ovog kome stize to je bilo iznenadjenje. Ne secam se tacno pravila, mogu da potrazim pa tacno da napisem kako je islo. Ja sam ucestvovala i poslala sam knjigu zeni koju ne poznajem i ja sam dobila jednu... vrlo lepa akcija. Pa mi palo na pamet da mozda izorganizujemo nesto slicno izmedju nas clanova ☺ Taman pred praznike, nesto kao Secret Santa ☺
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 3.11.2017 15:30:09
|
|
|
|
isidora88
|
Mislim da bi bilo bolje da decije pesmice budu u jednoj temi, a ne da se za svaku pesmicu otvara nova tema. I kada ce rr dobiti aplikaciju za mob? Vec godinama to trazimo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 7.11.2017 9:39:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni ne radi brisanje poruka u moja ringeraja. Pita me da li zelim da izbrisem i posle i dalje stoji.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 20:39:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovako, da nepsujem i nagrade i sve. Nego ubija u pojam! Samo da mi neko objasni u cemu je problem. Citav mesec igram ovu nagradnu igru i veceras lepo kao za inat nista ne obracunava. Ni clanke ni teme ,znaci od 5h sam blokirana...pa malo je reci da sam popizzz. Na svakih dvadeset lajkova dobijem 10 bodova . Nisam to do sada lajkovala pa da to bude razlog.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:07:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo ja ću :) Rekoše programeri da Facebook mora da evidentra taj lajk, a pošto vi brzo odete sa stranice, Facebook ni ne stigne da evidentira aktivnost i samim tim se ne učitaju bodovi. Mi ne možemo da utičemo na njihovu brzinu u evidentiranju, nekada im treba par stotinki, a nekada malo duže, a vi prebrzo pređete na drugu stranicu. A za prijavu-odjavu, treba se izlogovati svakog dana pa opet ulogovati da bi se dobili predviđeni bodovi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:08:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, ne znam. Mozda malo kasni obracunavanje, ali tu je sve.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:11:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo ja cu kao da probam da budem sporija , pa da vidim ali posle tri strane samo jedan obracunat...hmmm Jedino sto mi obracuna je post koji napisem na forumu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:13:49
|
|
|
|
degu
|
Ja sam dunja probala i da se izlogujem, ulogujem i odustala sam od toga. I meni nesto usporeno danas, sad kad je svima usporeno pa kad se najednom namnoze lajkovi a ja kao opustena danas, na sigurnom sam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:14:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Evo ja cu kao da probam da budem sporija , pa da vidim ali posle tri strane samo jedan obracunat...hmmm Jedino sto mi obracuna je post koji napisem na forumu. Zato što pisanje na forumu zavisi od nas, od naše plstforme, a lajkovi od Facebook-ove, a ako je sada tamo neko zaspao zzz. Ako kako je zajednog tako je za sve, tako da ako sada na Facebooku neko to sporije evdentira, tako je i meni i tebi, i trećem nekom ... Kada primetite to, piite na forumu ili sporije prelazite sa teksta na tekst, nema druge. Verovatno su i ovi na Facebook-u poludli od nas ovih dana
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:19:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja sam dunja probala i da se izlogujem, ulogujem i odustala sam od toga. Prijava / odjava samo jednom dnevno donose 5 bodova, ali samo ako ste se ranije izlogovali.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2017 21:23:56 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:23:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Dunja, provereno mi sad obracunava kad ostajem duze na stranici. Ali zaaaasto nam to niko nije ranije rekao joj koliko stranica mi nije obracunalo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.11.2017 21:23:31
|
|
|
|
degu
|
E nisam dan pre
|
Anketa
dali vam se svidja ime NikolasuzyyyDali vam se svidja ime Nikolada (
72%)
ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!