Mala Elena -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (26.9.2014 19:21:07)
|
Sanjalice, hvala ti sto si me spomenula, meni je dovoljno da me neko ne dira tj ne ucestvuje u teorijama zavere i vec znam da je taj neko covek .Ne mora da stane na moju stranu. Ja nikoga nisam dirala. Od samog starta su me bockali ,kao se salili, a sada vec pocinju da vredjaju .. vidim d a je i ranije bilo nesuglasica i da je Lesica slala opomene , znaci da je i ranije neko stradao. Kad smo kod ove teme, mislim da je problem da se neke osobe ponasaju kao da je ovo njihov portal, mislim da nigde u opstim uslovima nije navedeno da samo starim clanovima moze da pripadne nagrada. To mora da se shvati i prihvati. Takodje , postoje divni sponzori tako da vama ne ide nista iz dzepa ! Primetila sam da Mod poklopi svakog ko me spomene i stane na moju stranu, uvek je promasena tema. Inace , znate da smo ona i ja u nekim cudnim odnosima pa je sve to malo naduvano i vise subjektivno jer niko ne opominje osim nje . Toliko od mene. Hvala jos jednom Sanchy, Ljisi, Kseni, Sanjalici , Doci , Branki, Olgi , Mati i svim kulturnim i normalnim ljudima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|