RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.12.2014 22:52:14)

Odjednom od veceras, tj, amlopre na stranici RR imam goooomilu nekih oglasa, Otisla sam na Ad options i deaktivirala, videcemo da li ce se pojavljivati i dalje. odo da proverim.

P.S. Ne pojavljuju se vise.

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.12.2014 23:25:01)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ček, ček, da iščitam sve natenane, pa ću da pišem.

Jedino što mogu i sama da pretpostavim je da nam je server verovatno malo preopterećen zbog baby kalendara i brada pristiglih fotki u galeriju. Otud malo strpljenja, a ja ću redom sve da popišem i da iznesem probleme.

Iskreno rečeno od samog početka RR ima problem sa isteklim sesijama i "preopterećenim" serverom. MOra bre malo da porade na tome. oš sad ima ipuno reklama i nagradih igara i kači se gomila fotki svuda.
Elem, da im nisam u koži [sm=zz_big_green.png]

little_one -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.12.2014 23:40:07)

Ako cete mi vjerovati, ja sam od 2010 na forumu, i u medjuvremenu nikad me nije izlogovalo sa foruma. Jedini problem koji povremeno imam je istekla sesija, dolazili su mi ona obavjestenja o pracenju tema i cim sam iskljucila prestalo i to je to. S telefona ne ulazim jedino pa tu sam neupucena. Ali ja bas nemam tih problema koji se stalno spominju na ovoj temi.

Eto da neko dodje na temu problema i kaze da mu bas uglavnom sve radi kako treba [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (1.12.2014 23:44:36)

Ja u sustini nemam problema, nikad me nije izlogovalo, cak i session dugo traje, ovo veceras sam odmah sredila (mm nesto petljao po kompu pa otuda ti oglasi - muska pamet, kaze hteo nesto da isproba [sm=smiley36.gif]), sa mobilog i to se sredilo, danas sve OK.

Kata90 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (2.12.2014 17:05:55)

mene i dalje izloguje i po vise puta u toku dana.......ma vise.....i ja ko choopa......
izgleda da je neresiv problem.......

mati -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (2.12.2014 23:31:50)

IZVORNA PORUKA: mati

Jedva sam nasla temu.
Ne radi mi pretrazivac. A odavno vec nece da me prijavi u delu za prijavljivanje. Znaci ceo taj gornji desni ugao mi ne radi.

Evo opet da se ponovim. Prijavljivanje nece nikad, a pretrazivac radi kako-kad. Samo pravim poso moderatorima pa otvaram nove teme(vec postojece), u kojima sam cak i pisala , al me pretrazivac ubedi da ne postoji i da sam pisala u chat temi.[sm=smiley1.gif]
Danas , samo sto sam se prijavila i na prvom, ali prvom (kilometarskom) postu me izbacilo. Znaci nakon nepuna pet min.

Edit... E vala neces ga, kopirala sam post...[sm=zz_mstickle.gif] ( opet je bio "pokusaj"[sm=smiley1.gif] izbacivanja)

Olga75 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (2.12.2014 23:41:53)

hahaha Mati da kopiram i ja odmah
nego i meni je trebalo vremena da nadjem u pretrazivacu temu , nesto ne fercera kako treba sa njim

mati -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (2.12.2014 23:51:41)

Oldzi, ja sam u podsvesti bila ubedjena da postoji, cak sam ga i pustala da odmori(pretrazivaca), pa opet trazila, menjala reci, redosled reci i nista.

Misha i Ljisha -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (5.12.2014 22:56:40)

Ja htela sad da odem da vidim slicice za ovaj baby kalendar i nesto mi jako sporo. Bas sam htela sve slicice da pogledam pa da glasam. Jel to svima tako sporo ili samo meni???

Peace* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 13:55:31)

Možda sam ja luda, ali u Novalacovoj nagradnoj igri, ili već anketi (šta li je) fali pitanje br 2. [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 14:31:58)

Tašo, ne fali, nego mi koji odgovorimo na prvo sa NE, preskačemo drugo pitanje, jer se drugo pitanje odnosi samo na one koji su isključivo dojili :)

2.Do kog meseca ste isključivo dojili (to znači da osim dojenja niste dodavali adaptirano mleko ili drugu hranu)? *

Peace* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 14:41:52)

AAAAAAAAAA, 3x sam se vraćala da proverim... [sm=smiley29.gif] [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 14:42:49)

I ja isto [sm=smiley36.gif]

Pa sam pisala klijentu i oni mi javiše u čemu je caka :)

Peace* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 14:52:32)

Ja zahtevam da za nas izmisle dodatno pitanje! To tako nije u redu! [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:11:55)

Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatom[sm=zmeden.gif] pa opcija "nastavi, ponisti, nazad"[sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:24:51)

Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac?

superm -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:47:45)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatom[sm=zmeden.gif] pa opcija "nastavi, ponisti, nazad"[sm=zmeden.gif]

Isto

mati -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:48:10)

IZVORNA PORUKA: Klarita

I meni isto, kad. otvaram RR preko tel. Pisala sam i ranije ovde za to, ali nista. Jedno vreme se nije pojavljivvalo i od pre par dana opet pocelo. To samo sa tel kad citam.

Klarita -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:51:07)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac?

Za Ringeraju[sm=zmeden.gif] to kad pokusam sa telefona i to se ne logujem preko nika, vec samo pratim kad ne stignem do kompa...tipa juce kad se Daca poradjala jedva sam uspela da procitam, na svakih 20-30sec mi izbaci to i izbaci me sa sajta[sm=zmeden.gif]

Ana13 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 15:58:34)

I meni se to javlja kad koristim tablet [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (8.12.2014 16:09:56)

Kod mene se to desava vec dve nedelje. Ne stizem da napisem. Ali me uzasno nervira.

vikiveki -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (9.12.2014 8:06:04)

Meni se sinoć blokirala RR i nisam mogla ni jedan post da napišem

superm -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (9.12.2014 12:13:51)

Nesto nije u redu. Sa tableta ne mogu da otvorim ni jednu debatu, nista bas. Sada pisem sa telefona, prosla poruka nije prosla, ova jedva[sm=zmeden.gif]

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (9.12.2014 12:18:42)

I meni ne radi kako treba. Jedva otvara stranice

Klarita -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo (9.12.2014 12:55:33)

Ja sam jedva usla na RR[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>