degu -> RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) (23.9.2016 12:21:27)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Osećam se da mi je potrebno da se izjadam negde... generalno je sve OK, čak super, jer imam odličnu ponudu za promenu posla, ali još uvek nisam ništa konkretizovala i samim tim nisam rekla ništa ljudima na trenutnom poslu i sad se zbog toga osećam kao [sm=zz_poop.gif]. Znači toliko sam se opteretila da već dve noći ne mogu da spavam kako treba... Razlog zbog kojeg ne govorim ništa, je činjenica da sam čvrsto rešila da mi treba proomena...smorila sam se ovde gde jesam i realno nemam perspektivu...ni za povećanje plate ni za napredovanje u bilo kom smislu. Mislim da je posle 10 god došlo vreme za restart. I bas sam bzv... onako psihički se osećam kao da varam muža[sm=jezicek.gif] Isto sam se tako osecala kad sam se vratila s porodiljskog, radila sam nedelju dana i dala otkaz, osecala sam kao da sam izdala nekog. Dobro je bilo jer su imali zamenu za mene, bili su uigrani, devojka je ostala da radi zahvaljujuci mom otkazu, ali trenutak kad sam to poslodavcu saopstila, propala sam u zemlju, iako sam naisla na podrsku i razumevanje s njegove strane. Divan covek.
|
|
|
|