Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.7.2016 7:54:49
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: eca89 ! Ecka,sta se desilo? Ja se osecam oteceno,em ova vrucina,em treba da dobijem,em sam se prezdrala sinic
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.7.2016 8:11:34
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: eca89 ! Ecka,sta se desilo? Ja se osecam oteceno,em ova vrucina,em treba da dobijem,em sam se prezdrala sinic Branki, imam osjećaj da su sve budale svijeta meni na glavu sjele. A, mala iz čista mira krene da vrišti i da se bacaka. Sve mi se skupilo.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.7.2016 8:16:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, ljubim te!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 8:28:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Potreseno. Nema nedelju dana kako smo bili u Nici.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 8:32:08
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice jel se nešto desilo u Nici?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 8:57:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, masakar. Kamionom uletela neka budala na setaliste, 80 i nesto mrtvih, preko 100 povredjenih. Dosta dece. Bas mi je tesko. Prolaze mi slike setalista kroz glavu, bas ima dosta ljudi sa decom. Ne mogu da ne pomislim da je tako nesto moglo da se desi dok smo bili tamo, ili da smo mogli juce da budemo tamo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 9:13:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjalice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 14:40:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Dosta mi je losih vesti, previse obaveza... Zelim malo mira,odmora, ljubavi
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 16:57:10
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice vidjela sam i ja posle,strašno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 19:59:56
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Dosta mi je losih vesti, previse obaveza... Zelim malo mira,odmora, ljubavi Ovo kao da sam ja pisala...svaki dan poslednjih 8 meseci A za ovo u Nici nemam komentar. Ko god da je mogao da uradi takvu stvar zasluzuje sve najgore....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.7.2016 21:20:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,ja nemam pravo da bilo sta kazem u odnosu na tebe,samo da se pokrijem usima!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.7.2016 0:06:48
|
|
|
|
wivern
|
Von naravno da imas prava, ne znaci da su ti obaveze manje, da imas manje losih vesti... Za ljubav se pokrij usima i cuti i grli tu decu i tm
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.7.2016 22:30:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Koliko si ti jaka i pozitivna!! Zasto bre sve naopako.. i ti jako zagrli malisu.on je tvoj ceo svet!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.7.2016 7:38:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde sto je jaka i pozitivna, nego je i čovek, svaka cast... Obema vam zelim mnogoo snage da sto bolje prebrodite teske trenutke.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.7.2016 23:11:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma bezveze nešto Ovom djetetu iz našeg grada što se liječi od sarkoma fali 300.000e. I to da se skupe pare za 3 dana Pa kad vidim kako se uzaludno troše državne pare, a za oboljele (a prije svega za oboljelu djecu) se nema, dođe mi da nekoga zadavim! Valjda uspijemo, mi građani, da skupimo nekako,ali ogromna je svota u pitanju a rok prekratak. Strašno.....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.7.2016 13:06:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dora mi je došla i rekla mama nemoj više plakati,ti si puno plakala i ja sad opet plačem
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.7.2016 22:55:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sasm srecna jer malene spavaju bez neke muke, ali mi je muka povraca mi se pa sam smorena skroz...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.7.2016 7:37:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Emice, procitah sta ti je rekla....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.7.2016 7:52:06
|
|
|
|
vocicana
|
Umorna jesam, kao pregazena, ali idemo dalje. Masakri se nastavljaju, ne znam sta bi im uradila. Moroni ispranog mozga. Nastardale su dve devojke u okolini gde ja zivim, od groma, uzasno sam se potresla zbog toga. Zaboravim na umor istog trenutka,pokusali su da ih vrate tamo gde ja radim, bas tu...Sta je zivot, Wiv tebe samo da Kako da te sine zastitim i upozorim na sve stvari u zivotu...brinem, ovo su stvari koje su pored bolesti najstrasnije.
< Poruku je uredio vocicana -- 27.7.2016 7:55:11 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.7.2016 8:28:58
|
|
|
|
branki*
|
Ja pospano.. Voci,i ja sam to citala
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.7.2016 8:41:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Joj, Emice, procitah sta ti je rekla.... Izvinjavam se, kucam sa moba, pa pogresih i stavih crtice.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.7.2016 8:48:07
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cula sam to za te devojke i ja sam se bas smorila kada sam cula... Takve stvari ne mogu da se sprece to je zivot takav... Ali se zbog takvih stvari najvise i brinem, ono sto ne mozemo da sprecimo da se desi
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.7.2016 19:41:59
|
|
|
|
wivern
|
Kao dosta mi je više, onaj odozgo neka sjase sa moje grbace.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.7.2016 22:22:55
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam ljuta... Pre dve veceri, mi je pukao film sa ovim mm. Do danas nije se izvinuo. Rekla sam da ni ne treba da se izvini nego da promeni pricu. On i dalje prica svoju pricu. E pa da vidimo ko ce duze da izdrzi. Ja sam do sada uvek bila onaj koji popusta, e pa sada ce da vidi da mogu da budem jako bezobrazna i bezobzirna. Pa dokle mu se takva svidim
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.8.2016 19:38:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Umorno i nervozno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?