branki* -> RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) (23.6.2016 12:41:36)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Izgleda da je do zvijezda... Ja ću da puknem[sm=modricrtici.gif] Ne mogu vise. Iscrpljena sam psihicki i fizicki oko djece, a nema ko da me zamijeni. Evo I placevec sat vremena, spava joj se a ne zna da nastavi. Inaeavno sutra ujutru opet rano budjenje. I opet cijeli dan sama sa djecom. I tako u nedogled. Uh,chupka😘😘 ma,nije do zvezda,nego do obaveza!neki dan mozes da trpis,iskuliras,organizujes,neki dan ne mozes,pa puknes!kod mene je slicno sve.upravo se vratila ,vodila bozu na cas i scena- 35 stepeni,kosa mi se lepi za vrat,majica mi se lepi za telo,tasna puna drangulija mi na ramenu i malo malo,pa mi pada jedna drska sa ramena,u toj ruci nosim bojanu od 13 kila koja drzi nekog slona i ponekad ga ispusti na beton,u drugoj ruci mi je kesa iz maksija koja sigurno ima 3,4 kila.boza koji ide i trcka pored i trazi te vodu,te kiflu,te kukka.pritom pazi na automobile.i sad nas opet ceka jos jedan cas u dva!mislim...sasvim dovoljno da odem u tri lepe!!!ali...iskuliraj,proci ce!
|
|
|
|