Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.4.2016 5:47:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Bezveze. Kao sluškinja i dadilja. Mrzim ovaj osecaj!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 8:44:21
|
|
|
|
wivern
|
Nikako, mrzim praznike i prazan stan.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 17:17:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Popiiiiz devojkama je toliko dosadno da samo prave gluposti, a ja nervozna, pokušavam nešto da završim i samo spremam za njima, ja ne razumem kako može da im bude dosadno, toliko ne znaju da se igraju zajedno, samo se prepucavaju i svađaju
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 17:23:10
|
|
|
|
BubaBubica
|
To i nije toliko strašno da meni ne ide sve traljavo, mobilni mi je pri kraju, gasi se sto puta na dan i u sred razgovora, ne mogu da obavljam ono što mi treba preko njega, pravila sam buket dva dana, završim ga ali fale još mali cvetići, naravno nemam više bele žice, napravila sam brdo nakita i on samo stoji, nema kupaca, nemam više volje nizašta, a treba mi novca moram da uzmem telefon... Hoću da probam prodaju na Etsy, ali imam MasterCard preko kojeg nije moguće da primaš novac preko paypala, moram da otvorim novi devizni račun a banka mi je u susednom selu do kojeg nikako da odputujem.... Dođe mi da sve batalim ali onda nema svrhe, neću imati gde da se kreativno ispraznim
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 17:40:36
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice pa reklamiraj se malo ovde,napravi stranicu na fb,um je jedno vrijeme pravila mašnice za kosu i napravila stranicu na fb i baš joj je super išlo.Pokušaj i ti
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 17:48:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sam budala koja se stidi da se reklamira, a možda bi trebalo. Ja radim nagradne igre da bi na taj način došla do što više ljudi. Ali izgleda da nema vajde jer se lepe samo oni koji bi nešto da dobiju i to je to. Ne znam ni kako da se reklamiram, gde.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 17:50:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi,bez reklame ne mozes nista.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 18:04:13
|
|
|
|
branki*
|
Bubi,otvori stranicu na fejsu,nemas sta da izgubis,mozes samo da dobijes,a to za stid,molim te,samo misli na sebe,a ne na druge!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 18:36:02
|
|
|
|
BubaBubica
|
Imam stranicu, ali je možda i to problem što imam sve na njoj. Možda da otvorim za svaku oblast posebno. Baš sad čitam o reklamiranju, kaže da posao bez reklamiranja je isto kao da dečko namiguje devojci u mraku. On zna šta radi ali drugi to ne vide. Zvuči blesavo ali u suštini to je to. Ja znam da napravim nešto, ali ne umem da prodam, Ne umem da izreklamiram, da privučem kupce. I možda je problem što radim puno stvari i ne znam da se odlučim za jedno, ne znam šta bi bilo najprodavanije. Možda zaista treba da napravim za svaku oblast jednu stranicu ša da vidim šta će najbolje ići. I što je najgore uvek počinjem nešto novo i u tome ostanem tako u krug se vrtim. Ne znam odakle da počnem, već sam u očaju zbog svega.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 18:55:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi,jesi mi poslala tu stranicu?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 18:58:00
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi pošalji nam stranicu da te nadjemo,možemo te sve po malo reklamirati a mene zanima i šta praviš.Koliko ženica ima ovde ko zna koliko bi ih nešto i naručilo,ja bih prva da sam bliže
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 19:43:22
|
|
|
|
BubaBubica
|
Da IvanaSK, pre neki dan sam ti poslala zahtev za lajkanje stranice. Na fb zove se naivin kreativni kutak. Stvarno bi mi značilo da mi drugi kažu šta im se najviše sviđa, jer nemam pojma šta da nastavim da pravim a da uspem prodati. Ovako mi već od svakog počinje nešto faliti i veliki bi mi bio trošak ako opet počnem nabavljati od svega, nema šanse. Moram da se opredelim za nešto i onda ako ne da pravim novu stranicu, bar da je iznova izradim, učitam nove fotke i to samo onoga šta ću praviti.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 19:50:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da,pretpostavila sam da je to,podelila sam.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 20:17:23
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice napisaću ti u temi ručni radovi šta mislim
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.5.2016 23:48:21
|
|
|
|
Dada81
|
Jedva se prijavih,a mislim da sam svo vreme i kucala dobru lozinku ... Oči mi ispadaju čitajući i kucajući preko tel. :( Muka mi je ,trebam ići spavati ,ujutru biti u bolnici oko 8. Uhh
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 3.5.2016 9:35:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Umorno, juce sam do kasno radila, a jutros rano ustala. Bubice otvori stranicu na fb i ja sam pa tako reklamiram moje torte
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 3.5.2016 9:46:06
|
|
|
|
NadaR
|
Prolupala sam od ove kise
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 3.5.2016 10:25:33
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bezveze, boli me glava a posla preko glave
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 3.5.2016 20:06:34
|
|
|
|
17 joka
|
gazda hoce da izda deo kuce pored nas citavoj porodici Cigana Roma koji su toliko bucni za kratko vreme gazdi svasta trazili i svasta jos me oinako razbesnelo da me razumete nisam nacionalista nesmeta meni to sto su cigani ali lose iskustvo, a tek sto su nam ovde obijali stan pa mi se skupilo a i gazda je skroz prolupao poslednje dve godine pije lekove za zivce i alkohol pa ce i ovo u paketu biti ludnica sa,p meznam kako i gdeda uskoro trazimo stan
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 3.5.2016 20:20:48
|
|
|
|
vocicana
|
Blazneo, iako sam ustala u 5 jutros, dete je namireno i zlatno, ja sam uspela da ofarbam kosu, da spremim jako ukusan rucak, sa muzem sam na istoj talasnoj duzini, lep mi je dan. Ne obracam paznju na vreme, cak ne stignem ni kroz prozor da pogledam, ali sam srecna sto ovde sa svima vamma uvek mogu da podelim i dobro i lose. Sve vas
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.5.2016 16:10:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Baš bezveze . Pročitala jutros u novinama kako je u PG nestao autističan dječak, star 11 godina, u toku noći dok je majka spavala. Još ga nisu našli izgleda. Cijeli dan me drži ta neka nervoza. Bože Gospode daj da ga nađu...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.5.2016 20:22:54
|
|
|
|
NadaR
|
I ja sam vidjela taj clanak . Mislim da je Jabudic podijelila. Ima li kakvih novih info? Nadam se najboljem . Meni muka , svasta sam jela
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.5.2016 22:08:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Nema. Još ga traže. Angažovali su se i pojedini građani, a valjda će i pse tragače. Kažu da voli automobile, ali i vodu, pa se njegov otac boji da ne siđe do rijeke Užas, hladno je vani, a on je valjda i bos...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.5.2016 14:35:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Još ga nema Gospode Bože! Bila sam budna do 4h jutros, vidim da je dosta Podgoričana tražilo iako je policija oko 1-2h obustavila potragu iz bezbjedonosnih razloga. Jutros su koliko vidim svi opet na nogama, i još ga nema. Sad sam pročitala da su i ronioci krenuli u pretragu Morače. Ne daj Bože! Gledala sam danas majku kako daje intervju za TV, Bog neka joj podari snagu da pregrmi ove trenutke.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.5.2016 15:00:30
|
|
|
|
Bibilib
|
Onako.... bezveze samo lezim vise mi dosadilo..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
lepse pisuljicaSintija (
38%)
Silvija (
62%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!