Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.8.2015 23:45:16
|
|
|
|
superm
|
Čudno...danas je preminuo moj rođak, divan čovek, voleo je da se šali...Čudno mi je kada pomislim da ga više nikada neću videti.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 30.8.2015 14:31:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Bezveze...I mi se prehladila, odnosno jako kašlje i kija, pa nam je dr danas uvela inhalacije. A imam grižnju savjesti jer smo juče bili kod brata na babine da vidimo bebu od 10 dana, ubila bih se da se mala prehladi ako je ovo nešto virusno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2015 10:32:50
|
|
|
|
nata11
|
Razocarano. Razocarana ljudima i neljudima. Zaboravili smo kako izgleda ziveti u strahu, u tudjini. Zaboravili smo sve nase ratove, strahove pa cemo sada drugome da sudimo. Zasto je toliko tesko shvatiti da se neko bori za bolje sutra svoje porodice.
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2015 7:42:28
|
|
|
|
branki*
|
nato,i ja tako osecam vezano za tu temu.. kod mene neka ravna linija danima.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2015 8:08:48
|
|
|
|
NadaR
|
Kao zombi :-( Legla sam oko 4 jer me ugusi kasalj cim spustim glavu. Onda je mm ustajao u 6 pa sam cula iMilosa kad je u 7 isao da piski ... Jooooj, bice ovo dug dan predosjecaaaam ... :-(
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2015 21:13:59
|
|
|
|
milicicak
|
Umorno... Umorno od zivota, stresa, pogresnih ljudi, napora da se pravim da je sve cvece i prolece a daleko je od toga... Umorno od praznih razgovora i praznih ljudi... Umorno...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2015 21:47:48
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Umorno... Umorno od zivota, stresa, pogresnih ljudi, napora da se pravim da je sve cvece i prolece a daleko je od toga... Umorno od praznih razgovora i praznih ljudi... Umorno... Copy - Paste Samo cu ja jos da dopunim i besno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.9.2015 10:41:04
|
|
|
|
branki*
|
milicicak koliko li sam samo puta ove tvoje reci ponovila u svojoj glavi... ja sam kao zombi ,glava mi je kao lonac od nespavanja.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2015 12:42:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Razočarano u neke najdraže, najbliže. Izigrano, povređeno, usamljeno, Stidim se u tuđe ime. Jer ne verujem koliko neki ljudi mogu da budu bezosećajni.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2015 22:36:24
|
|
|
|
NadaR
|
Tuzno :-(
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2015 22:51:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Zasto Nado?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2015 15:21:04
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Zasto Nado? Drugari nam se razvode . Divni ljudi ali izgleda vise ne mogu zajedno. :-(
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 21:59:28
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR IZVORNA PORUKA: milicicak Umorno... Umorno od zivota, stresa, pogresnih ljudi, napora da se pravim da je sve cvece i prolece a daleko je od toga... Umorno od praznih razgovora i praznih ljudi... Umorno... Copy - Paste Samo cu ja jos da dopunim i besno evo i mene da kopiram..jos da dodam i ponizeno!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 22:01:22
|
|
|
|
NadaR
|
Umorno ali srecno i pozitivno !
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 22:14:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Ukočeno! Ukočila m se cijela lijeva strana. Boli me stomak. Boli me prst na nozi. Sve u svemu raspadam se. Umor više ni ne računam kao boljku...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 22:45:39
|
|
|
|
wivern
|
Von Choopo ja to ukoceno vise ne uzimam u obzir, to mi je normalno stanje
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 22:47:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ćoravo, gledam film i ćoretam...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 23:27:35
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Von Choopo ja to ukoceno vise ne uzimam u obzir, to mi je normalno stanje Ja sutra moram na remont kod fizioterapeuta. Ili ću kod kostolomca, još nisam odlučila. Kako god, samo da me neko otkoči, ko zna kako će nam noć proći što se tiče dojenja, kad ja ne mogu ni da mrdnem
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.10.2015 23:32:31
|
|
|
|
wivern
|
Ja isla i na vezbice i struje..i nista. Da bi iole bila normalna moram raditi vezbe za kicmu svaki dan, a naravno da zaboravljam. Tako da je moj konacan odgovor - kostolomac
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.10.2015 0:16:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Misliš? MM kaže da njemu baš bolje pomogne fizioterapeut?! Mada, on je mala beba u odnosu na mene. Ja sam sva raštimovana, kostolomac mi je jednom rekao da sam težak slučaj šta god to značilo. A vidjeću, na kraju ću otić kod onoga koji bude mogao odmah da me primi
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.10.2015 9:24:56
|
|
|
|
branki*
|
Nervozno!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.10.2015 9:36:27
|
|
|
|
eca89
|
Grozno!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.10.2015 23:24:17
|
|
|
|
Kata90
|
Cooool brate
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.10.2015 14:01:43
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ja isla i na vezbice i struje..i nista. Da bi iole bila normalna moram raditi vezbe za kicmu svaki dan, a naravno da zaboravljam. Tako da je moj konacan odgovor - kostolomac E išla sam kod fizioterapeuta jer sam tu mogla da zakažem. Prijalo je, ali nije mi sad nešto previše pomoglo. Tako da drugi put kod kostolomca A inače, upisala sam se na jogu. Kažu da je odlična za kičmu, pa da vidimo. Išla sam na tri časa, nije loše, bar da se malo razgibam ako ništa drugo...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.10.2015 21:52:36
|
|
|
|
nata11
|
Uzasno Sramota me je sto sam danas kupila dzemper za 2000 din, sto je dete od 11 godina zrelije od mene... klik
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.