Adriana83 -> RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) (8.3.2015 20:55:40)
|
Danas sam bila super,sa klincima sam isla do mojih i lepo smo se proveli.Ali sada sam tuzna...Tuzna sam jer ljudi koji me ne poznaju sude o meni,donose zakljucke o tome ko sam i kakva sam osoba. Na ovom forumu ima divnih zena,neke sam licno upoznala a nekima se divim ovako,iz daleka.ne pisem cesto,istina,jako retko pustim neki komentar.Ali redovno pratim.Svako mi jutro pocinje na RR dok pijem kafu.Zene to ne znaju i ne mogu da znaju ali tako je.Tesko mi je da se uklopim na ovaj nacin.Pokusala sam da se ukljucim u razgovore mama ali mi nije uspelo.Imala sam osecaj da se tamo svi znaju a ja sam bila stranac, "nova u drustvu" i to mi jednostavno nije prijalo.Na RR deki prosle godine mi je bilo super.Bas sam se lepo druzila sa meni dragim zenama i osecala sam se jako prijatno i opusteno.Ali ovde nije bas tako.Ove godine na doceku je bilo malo drugacije,bila sam sa komsijama pa nisam uspela toliko da se druzim.Sto se tice nagradnih igara,ovo je prva u kojoj ucestvujem.Skupljala sam bila ona drvca ali pasivno,samo koliko uhvatim dok cituckam.Sad sam se potrudila jer moze i da se lajkuje a to je ono sto inace radim.Eto htela sam i ja da ucestvujem u nekoj nagradnoj igri a ova je bila idealna za mene.Pre par meseci sam glasala za recepte.Preko 200 puta za jedan mesec.Nagradu nisam dobila niti mi je neko rekao zasto nisam.Nisam se ja ni bunila.Rekoh ajde nije ni bitno.E sad kad me skoro svi prozivaju,pa sad mi smeta.Nisam od juce ovde da mi neko kaze da sam samo zato dosla.Ovde sam skoro 4 godine,prvi put se stvarno takmicim za nesto i odmah svima smeta.Ako dobijem nagradu,super,zato sam se trudila.Ako ne dobijem,pa Boze moj,nije kraj sveta.Procitala sam i naucila svasta nesto korisno.Videla jako lepe slicice,iscitala jako korisne savete i clanke i to je to.I ovih par dana ce proci i ja cu opet moci da lepo na miru svako jutro popijem kafu uz RR a da to nikom ne smeta.Kao i do sada.Pozdrav dragim zenama a onim ostalim... Pa pozdrav i za njih.
|
|
|
|