Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 17:40:17
|
|
|
|
Kata90
|
cestitam ti amelia puuunooo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 18:46:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Divno amelia!! Cestitam!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 18:58:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: amelia heppy danas sam nakon 17 meseci pokusavanja ugledala svoje amelia draga, cestitam ti . bas si me obradovala
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 20:51:30
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitaaam Amelia! Ja sam presrecna, danas sam prvi put sa Upravnicom bila u Sali i obe intubacije i uvoda u anesteziju koja me je nadgledala sam odradila skolski, uh, sreca, sreca, radost! Super slucajevi i bas sam bila opustena. A neka dva slucaja isto danas, nisu isla tako glatko, sa drugim specijalistom. Ali zato ovi sa Upravnicom, ekstra!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 20:59:39
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jako sam razocarana i srecna u isto vreme. Razocarana sam u medicinski sistem nase zemlje i sto radna mesta zauzimaju ljudi koji uopste nisu zasluzni da rade na tom mestu. Godinu dana pokusavam da nadjem u cemu je problem kod mene i zasto imam ponovljene pobacaje i to sve sama na svoje misice jer po misljenju lekara meni nije nista i trebam samo da imam odnose i sve ce biti uredu. Ali sreca u nesreci je sto sam uspela da saznam u cemu je problem i sad cu da ga resim. Hvala Bogu pa sam bar uspela da nadjem dobrog endokrinologa nakon godinu dana koji ce mi pomoci u resavanju problema.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 21:02:08
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: amelia heppy danas sam nakon 17 meseci pokusavanja ugledala svoje A, čestitam i srecno! Sad lagano i uzivaju u svakom trenutku koji ti predstoji!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.12.2014 21:03:53
|
|
|
|
dragicar
|
Pridruzujem se cestitkama A ja se trenutno osecam pomalo depresivno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 9:11:18
|
|
|
|
jess021
|
Amelia, cestitam!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 10:04:19
|
|
|
|
Peace*
|
Prilično pozitivno, uopšte nemam pojma šta mi je!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 10:05:06
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Prilično pozitivno, uopšte nemam pojma šta mi je! isto.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 10:12:47
|
|
|
|
bubulence
|
srecno, presrecno, euforicno. slusamo Zvoncice 100ti put, jako glasno, pevamo, kitimo jelku i smisljamo sta nam jos treba od poklona
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 10:34:35
|
|
|
|
wivern
|
Neispavano mada ne postoji valjani razlog, malisic se lepo ponasa preko noci
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 10:40:29
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: amelia heppy danas sam nakon 17 meseci pokusavanja ugledala svoje Divno! Cestitke! Ja onako , moze i bolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 12:00:22
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam Amelia... Osecam se lepo,danas je mom muzu rodjendan....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 12:36:57
|
|
|
|
Modessty
|
nikako danas mi nije dan
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 16:00:07
|
|
|
|
dragicar
|
Bolje nego juce. Pustala sam jedno dva sata omiljene pesme i skakala. Nece vise mene depresija u kandze.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2014 16:24:10
|
|
|
|
cetvrtko
|
pomalo uzbudjeno ..... prekosutra mi je pregled i jedva cekam da vidim bebca
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 15:29:25
|
|
|
|
milicicak
|
Rastereceno :) sad moze da pocne novogodisnja groznica :)
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 15:32:42
|
|
|
|
Didy
|
Već danima sam na granici da se opasno razbolim, malksala sam i umorna i grlo me strašo boli, nos je počeo da mi curi.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 16:20:49
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Didy Već danima sam na granici da se opasno razbolim, malksala sam i umorna i grlo me strašo boli, nos je počeo da mi curi. E baš sam došla da se požalim na ovo. Bolesna. Grebe me grlo, peku me i bolu sinusi. Nemam snage ni za šta.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 16:37:17
|
|
|
|
dragicar
|
odmaram pa krecem u zavrsnicu pripremanja slave
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 16:54:21
|
|
|
|
amelia
|
Hvala vam drage moje na cestitkama... ja se osecam divno super odavno se nisam osecala ovako dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 16:57:50
|
|
|
|
eca89
|
Amelia duso i neka si, treba tako stalno da se osjecas, mi smo ovde sve srecne zbog tebe. Sada samo onu svekrvu stavi na IGNORE i sve ce biti ok, puno te .
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 17:00:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Amelia!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2014 17:02:43
|
|
|
|
Torbica
|
Ljutaaaaaaa! Cekam postara a njega nema, ako sutra ne dodje, spalicu postu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.