Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 20:31:29
|
|
|
|
17 joka
|
sito , uh posteno sam se najela
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 20:47:03
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić iznervirano!!! Neću, bre, da ceo forum, sve divne osobe koje sam ovde upoznala, ispaštaju zbog hira i bezobrazluka nekog ko danima sve provocira po RR!!! sta sam propustila> osecam se smireno!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 20:51:30
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Žapkić iznervirano!!! Neću, bre, da ceo forum, sve divne osobe koje sam ovde upoznala, ispaštaju zbog hira i bezobrazluka nekog ko danima sve provocira po RR!!! sta sam propustila> I ja se pitam... Ko sme da dira sve divne osobe koje smo ovde upoznale?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:05:46
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mati Upaljeno. Ipak imam T Joj ja čitam uspaljeno bolje da je tako Ja se osećam prehlađeno i neobavešteno nisam u toku sa trenutnim događanjima na rr
< Poruku je uredio degu -- 26.9.2014 21:06:06 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:10:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Degu, ja sam isto pročitala "uSpaljeno" i pala od smeha!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:11:30
|
|
|
|
degu
|
E onda da dodam da se osećam i zagorelo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:12:08
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam ponosna
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:13:01
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: mati Upaljeno. Ipak imam T Joj ja čitam uspaljeno bolje da je tako Ja se osećam prehlađeno i neobavešteno nisam u toku sa trenutnim događanjima na rr sreca tvoja da neznas imaces vise zivaca za ono sta je vredno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:30:50
|
|
|
|
anita
|
Srecno i zadovoljno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:31:17
|
|
|
|
Anoniman
|
gladno kao i uvek....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 21:42:27
|
|
|
|
big mum
|
Umorno i pospano
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:15:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tuzno. Mm se prosule kuglice koje smo dobile od homeopate za Sofiju. Skupio ih je pap.maramicom da ne bi rukama. Dr nam je rekla da skoknemo do nje i to je odgovorila oko 3 na poruku. Bilo je nemoguce da se organizujemo iz Po. Tesi me jedino sto sa njima zavrsavamo sledece nedelje.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:21:30
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ajoooj,lelo,ovo je bas bzv takve stvari me izludjuju! trenutno se osecam kul,sve mi ravno nesto ,ne znam da li je to dobro ili lose Mrzim kad mi se desi tako nešto zbog čiste gluposti!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:31:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Bole me bubrezi... Ne mogu ni da stojim, ni da sedim, ni da ležim...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:49:12
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, moras piti cajeva puno i nesto protiv bolova ja se nakljukam i utoplim i posle dosta muke popusti!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:52:06
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, Joko, to kod mene ne pomaže. Ja imam kamenje u oba bubrega, zarađeno u trudnoći, kao posledica onolikog ležanja...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.9.2014 22:56:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Ajoj, imala sam kamen, ne znam kako bih te utešila i pomogla ti...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:14:37
|
|
|
|
17 joka
|
pocele poplave oko čačka
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:29:05
|
|
|
|
mati
|
Joko
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:35:49
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka pocele poplave oko čačka Strašno, jadan narod
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:38:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Joj ja se toga plasim ali bice valjda sve ok. Pa nije lose,mozda cu kasnije biti vise raspolozena...
< Poruku je uredio Bibilib -- 27.9.2014 15:43:17 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:46:27
|
|
|
|
17 joka
|
pa i meni je zao jako, ovde je kisa danima bez prestanka padala
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:53:02
|
|
|
|
branki*
|
umorno se osecam ,radim ceo dan,sto po stanu,sto oko boze,sto oko jela..i osecam se besno i kao idiot sto sam pozajmila pare.trebalo da mi vrati u utorak,jos nista,ja pustim poruku da mi trebaju,ma kakvi,nista,niti zove,niti odgovara.kako cu da okrenem list i da iscistim sve parazite,dileje ,jebivetre i pacenike iz svog zivota
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:55:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko valjda nece biti strasno Osecam se super , izasla sam iz jedne grupe na fb, dugo skupljam hrabrost, i koancno se desilo, smucile su mi se vide pojedine zene u njoj, pljuvale po rr, a sada ono sto im je smetalo ovde, rade tamo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 27.9.2014 15:56:49
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, nemoj se nervirati , jednostavno takvi smo rodjeni i tesko umemo da se menjamo, ja bar uvek tako kazem i krenem pa se vratim na isto UM, koje grupe?
< Poruku je uredio 17 joka -- 27.9.2014 15:58:05 >
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.