RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

serpica -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 7:05:05)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I meni je drago i volela bi da Joka ili Wiw pobede jer su redovno na forumu,jer se strašno nerviram kada u nekoj nagradnoj igri vidim da je pobedio neko ko ima 4 ili 5 objava

[sm=smiley20.gif] slazem se,ali imam neki osecaj da ce i ovog puta biti tako,i sve ovo sto sam napisala nije se odnosilo na "nase" zene,vec na one 1,2,3 sto rece Verka.

Dada81 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 7:10:14)

Moram da napisem.. Mene je jutros muz raznezio,ja ustala,jedva gledam,on u radnom odelu ,upaljen laptop i klikce.I kazem,mu da ostavi,zao mi ,(radi tezak posao) a ja ga malo organizovala za ovo (sta cu kad pise porodicno takmicenje[sm=smiley36.gif] ).Kaze on meni-Mozda bi i ostavio da nije ono malo pile tamo[sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]

Trcosava -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 8:16:58)

IZVORNA PORUKA: serpica

I meni je drago i volela bi da Joka ili Wiw pobede jer su redovno na forumu,jer se strašno nerviram kada u nekoj nagradnoj igri vidim da je pobedio neko ko ima 4 ili 5 objava

[sm=smiley20.gif] slazem se,ali imam neki osecaj da ce i ovog puta biti tako,i sve ovo sto sam napisala nije se odnosilo na "nase" zene,vec na one 1,2,3 sto rece Verka.

Ovo je bila poenta svog onog mog pisanija

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 8:44:21)

Zene ja igram sa dva racunara ( u zavisnosti od toga gde se nalazim)ali nikada u isto vreme. Internet mi je odlican i usla sam u fazon saltanja stranica. Ne citam nista, na zalost, i retko imam mogucnost da nesto napisem. Oci nemam vise, jer sam zaludna trudnica koja osim skolice za trudnice ne radi nista. [sm=smiley36.gif]
Mislim da bi dva prozora na racunaru samo usporavala skupljanje, jer se gubi vreme na saltanju izmedju prozora. E da, i dosta vremena ustede precice na tastaturi, cisto da znate. Ko dosta koristi komp to zna, jedna ruka mis, druga precice

branki* -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 8:56:15)

ma,da, mogu poeni da se skupe samo ako imas vremena i brz net.pa ,ja sam prvog dana skupila preko 6000 poena,a plus sam i pisala i citala i bila sa bozom...tako da ko juri poene,samo neka klikce i ne cita i ne pise nista,ali da su prve dve stavke ispunjene,vreme i net.mada sam se ja smorila posle prvog dana,muka mi od kliktanja i dosadno mi je.tu sam na rr po ceo dan,ali vise volim da citam i pisem.
srecno!

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 9:03:35)

Branki, sva sreca pa se brzo skupe poeni, ondaimam vremena i da odmorim malo [sm=smiley36.gif].
I taman da ujutru iscitam sve sto sam propustila na rr [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 9:05:06)

ajde,navijamo[sm=bravo.gif]

adulence -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 9:07:36)

Zene avaka vam cast,volim sto nase zenice vode...a wivern ova kolica bi ti super pristajala...hehehhe

bubulence -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 9:07:38)

takodje, i uopste nema veze na koji nacin i na koliko kompica klikcu, samo neka pobede nase zene

nina26 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 9:10:27)

Kako da sklonim ove ikonice sto mi stalno izlaze? Ja se ne takmicim, i sto puta sam pritisnula, 'odustani' i izjavila da ne zelim da ucestvujem i opet mi izlaze poeni ? Imam ih ukupno 3, wauuuuuuuuu[sm=smiley36.gif]

Cakana84 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 14:20:52)

Drage moje, problem sa ikonicama je sređen. Ko ne želi da se takmiči može da se odjavi i neće se više pojavljivati. Naravno, ako nešto primetite da nije u redu javite.

Srećno takmičarkama. [sm=bravo.gif]

Dada81 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 23:33:27)

Ajde sad priznajte -ili imate 6 ruku ili bolju opremu od Cukenberga[sm=jezicek.gif]
Koja je tajna,ajde odajte mi Branki ,Wiv,Viki..bar pola tajne ,svejedno ono pola mozda i ne skonta Bosanka[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 23:39:02)

Tajna je u zglobu [sm=smiley36.gif]..
brz net, dobar komp i kliktanje do besomucnosti, i naravno nema citanja nicega na rr..
Zatupeh nacisto a gde je jos 17 dana kliktanja...

Dada81 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 23:43:46)

IZVORNA PORUKA: wivern

brz net, dobar komp i kliktanje do besomucnosti, i naravno nema citanja nicega na rr..

[sm=smiley36.gif] Sto je puno,puno je, ja sam vec [sm=smiley34.gif]

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 23:45:38)

A zaboravih da ti kazem najvaznije- da si skroz zaludna tj bez obaveza. Ja sam zaludna matora trudnica kojoj pomazu i sveki i mama tako da imam vremena na pretek [sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (13.8.2014 23:51:43)

Dobro ti je to,samo lagano i uzivaj ,neka pomoci [sm=smiley1.gif] Nego,vi vodece,mozete malo i da odahnete,mislim da je nemoguce stici,postavile ste previsoke kriterijume,ovako ne stignem ni sa muzem porazgovarati[sm=smiley36.gif]
Nego u pravu si za ne citanje po temama,ali ja to ne mogu,a da ne govorim sto uzivam deliti vreme sa decicom.

17 joka -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 1:47:06)

IZVORNA PORUKA: wivern

identicno
otupeh, ukocih se i ocoravicu nacisto

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 8:50:45)

Joko posle ove igre komp me nece videti neki duzi period [sm=smiley36.gif] ali zato hoce ocni lekar i fizioterapeut zbog upale tetive (to sam vec imala od igrica pre par godina [sm=smiley36.gif])

17 joka -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 10:44:04)

Wiv, e takodje [sm=smiley36.gif]

mada sta ja imam sto sam fizioterapeut kad sama sebe nemogu izmasirati radim samo vezbice da se malo opustim

Peace* -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:31:21)

Prva na spisku ima SAMO 23500 klikova više od mene! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:46:28)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Prva na spisku ima SAMO 23500 klikova više od mene! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Pocrvenecu [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:48:24)

I treba! [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:51:18)

Jos mi sad i dr zabranila da izlazim naolje po suncu...znacikliktacu do besvesti [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:54:22)

sta je to... ako se njoj npr ukoci ruka, ugine mis ili nesto slicno a ti narednih 6 dana provedes samo klikcuci velike su sanse da je stignes [sm=smiley36.gif].
bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: OSVOJITE VREDNA KOLICA, HRANILICU ILI OGRADICU!!! (14.8.2014 12:57:02)

IZVORNA PORUKA: bubulence

sta je to... ako se njoj npr ukoci ruka, ugine mis ili nesto slicno a ti narednih 6 dana provedes samo klikcuci velike su sanse da je stignes [sm=smiley36.gif].
bez zezanja, wiv svaka cast, bas navijam da pobedis i da svoju bebu vozas u rr kolicima [sm=bravo.gif]

Bez zezanja pre par godina mi je otisla tetiva na ruci od igranja igrica [sm=smiley36.gif] sad kad bilo staa radim trebalo bi da nosim steznik, sto ja naravno ne radim. Posle ovog kliktanja ce mi otici i dupe od sedenja i kicma.

ako se njoj npr ukoci ruka,

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>