RE: Avgustovska biRRtija [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

lesica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:04:49)

Ohohoho, Milicicak pa i ti si u mojoj ekipi [sm=smiley36.gif] mislim na to bauljannje od rane zore.

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:13:26)

Ne bih ja al dete ustaje ko vampir :) jutros nas cas_tila do 6:30 :)
mada moram priznati da mi i odgovara sto ustaje tako rano, stignem sve natenane da zavrsim dok ne krenem na posao a imam i 5 min za sebe dok traje Pepa :)

serpica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:16:35)

Treba li vam drustvo?[sm=smiley36.gif] ja bauljam od 6h dobro vas nadjoh[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:17:41)

jutro [sm=smiley1.gif]
i ja sam od 6 i 15 budna
zasto , bog sveti zna kad je oblacno napolju
i tako

lesica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:20:58)

Ooooo skuplja se drustvo u kafanu od rane zore. Pa finooo.

Sta se radi inace?
Ja danima samo u letu navratim pa sam svasta propustila.

serpica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:23:47)

Les kako si ti? Ima li mucnina? ja spremam devojke za bazen baka ce da ih vodi a ja i junak sami dok nam tata ne dodje. valjda cu uspeti i da odspavam malo kasnije..

Trcosava -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:25:58)

De de niste jedine, Ana se razdrala oko 6 zvala mm, a ja kao dremam. Postala sam sposobna da budem budna do 23 pa otud i duže spavanje.

Dobro jutro u kafanu, a za sex teme - čekaj čekaj da i tebe tresnu hormoni :p

lesica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:27:45)

Serpi, nisu jos krenule neke mucnine, valjda i nece, ali sam malo kilava...doduse preforsirala sam se ovih dana, milion nekih obaveza me je stislo.
No bice sve super.

Eeee dade mi ideju, mogla bih L da posaljem sa mojim batom na bazen.

Peace* -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:30:50)

Jutro!

Marko je noćas došao u naš krevet sa frotirom, krokodilom i autićem, svaki put umrem od smeha kad ga tako ugledam, podseća na Charlie Brown-a. [sm=smiley36.gif]

Onda je došao Luka, želi vode, reko "Imaš tamo u flašici", onda se vratio opet "A jel mogu i soka, ne moraš da ustaješ, mogu sam da dohvatim" - ne možeš, pokvariće ti se zubi. Onda je malo plakaooooo, i dalje ga nisam čula, ali jutros vidim da je kapljao sok u frižideru, dal prijateljica sinoć nije dobro zatvorila a ja nisam primetila, ili je on noćas ipak pio... Ne znam.

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:33:48)

Lesice, ti si trudna? Cestitam od srca, da ti je lepa i laka trudnoca :)
ja sam upravo shvatila da mi je ovo malo kose sto mi je ostalo prilicno pobelelo... moracu da se bacim u potragu za farbom :(

serpica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:34:15)

Les daj boze i da nemas nikakavih tegoba ali u slucaju da se jave obrati se "kraljici povracanja i mucnina" da ti pomognem [sm=smiley36.gif]
i odmaraj malo ne forsiraj se..

Anck Su Nmaun -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:36:23)

Pozdrav zene...

Joj to rotiranje po krevetima, to je kod nas skoro svako vece [sm=smiley36.gif]

Zaspemo svako u svom al svasta se izdesava tokom noci, Dodje Tara , mm je vrati posle mozda H trazi nesto u sred noci pa onda neko ode u njen krevet, pa se opet neka vrati kod nas, il obe i tako.... [sm=jezicek.gif]

Odoh sad na arbajt..pozdravljam !

lesica -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:41:15)

Trco, i to što kažeš, još kako mi mm neće biti dostupan, čini mi se daću biti redovna u podforumu [sm=smiley36.gif]

Milicicak [sm=smiley31.gif]

Serpi, da znam kome da se javim.

Tash, šta će pilići, kad im tako nešto padne napamet, i na kraju pravi se blesava.

Trcosava -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:42:20)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Jutro!

Onda je došao Luka, želi vode, reko "Imaš tamo u flašici", onda se vratio opet "A jel mogu i soka, ne moraš da ustaješ, mogu sam da dohvatim" - ne možeš, pokvariće ti se zubi. Onda je malo plakaooooo, i dalje ga nisam čula, ali jutros vidim da je kapljao sok u frižideru, dal prijateljica sinoć nije dobro zatvorila a ja nisam primetila, ili je on noćas ipak pio... Ne znam.

I Ana noćas u neko doba se probudila, traži vode. Kažem joj čekaj do jutra (nisam imala snage da ustjem), a ona ne mogu. tek ću ja ''evo sad ću'' i zaspim [sm=jezicek.gif]

Noćas je pucalo ne znam oko koliko sati. I to me probudilo.

Peace* -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:55:00)

hahahha, kod Luke ne pali to "evo sad ću", on stoji pored kreveta, pa opet "mama, zaspala si", onda izbacim nogu i ladno zaspem opet, on opet "mama"... [sm=smiley36.gif]
Zato sad stoji flašica u kuhinji. Brale, ne maltretiraj me. Razmišljam da im naspem po čašu vode u kuhinji, pa nek piju. [sm=smiley29.gif]

Trcosava -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 8:59:20)

Mm je napravio Ani nešto što smo nakačili na krevet i na tome je stajala flašica sa vodom (čaša ne iz razloga da ne krene da se lakta i sl pa leti sve po meni hahah), ali je moj biser od deteta seo na to i polomilo. Tako da, sada doduše ima stočić pored kreveta koji ću morati da maknem jer ne mogu vrata baš do kraja da se otvore, a i nikako da kupim onu vodu što gore ima pipak. Odmah će se to vratiti na stočić.

Ne znam odakle joj sad ta fora da je žedna. A menjali smo i raspored, nema sad lampu pored kreveta (NEMA UTIČNICA NA ZIDU!!!) pa čekam da zmemo onu LED lampicu na dodir. Onda će svi moji problemi biti rešeni [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (21.8.2014 10:32:35)

Auu, svi pretrazuju portal [sm=smiley36.gif]
ja pijem drugu grom kafu i cekam da mi se iskopiraju neki fajlovi pa da se bacim na posao...
sama sam u kanc, mnogo mi cudno [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (22.8.2014 8:15:38)

Dobar jutar u kafanu [sm=smiley1.gif]
Izvolte, posluzite se
[img]http://www.dodaj.rs/f/D/WG/4z2VJVcf/images.jpg[/img]

pipi_coco -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (22.8.2014 8:36:21)

Dobro jutro [sm=kava.gif]

Ooooo moze i kafa i kolac njam njam

Ja sam sinoc spavala ko komirana, pomakla se nisam cijelu noc, jutros se probudila ko da imam 96 godina, sva se ukocila, uzas [sm=smiley13.gif]

big mum -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (22.8.2014 8:43:31)

Jutar[sm=smiley1.gif]

Ja ću kafu i kolač i može još još jedan kolač-inače sam poguzija što se slatkog tiče.Prije pojedem samo red čokolade a sad bogami više od pola nekad i cijelu.Ha ne pada mi napamet da se nešto ustežem-jednom se živi[sm=smiley1.gif]

I moji godinama ustaju po noći.Piju vode,idu u WC,preseljavaju iz kreveta u krevet.Još mm ostaje do kasno gleda TV.Sinoć kad ga nisam ubila -sluša čova muziku u 00:15 [sm=smiley29.gif] i to pojačao kao sav sretan.

Danas opet pakovanje,spremanje.U nedelju bi trebali prenositi stvari.
I Sofi kreće u školu -pile mamino nije više moja beba[sm=smiley19.gif] već pravi mali djevojčurak.
Ne znam kako ću izdržati taj prvi dan škole isplakaću se kao kiša.

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (22.8.2014 9:05:20)

Mm je poneo sve kljuceve od stana iz kuce, lepo covek spakovao svoje, moje i rezervne... i ja cu sad da odem do prodavnice kako? Da preletim? :)

mali_mis -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (22.8.2014 12:08:15)

Dobar dan [sm=kava.gif]
Konacno sam uspavala azdaju. Povampirio se u pola sedam, i do sad je sou pravio. Nisam u wc mogla da odem ko svet, nego i on sa mnom [sm=smiley36.gif]
Sad dolazim sebi.

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (24.8.2014 7:38:41)

Jutar u kafanu :)
masina za ves radi, tura vesa vec opeglana, sad se malo jurimo po stanu :)
sinoc smo imali divnu oluju sa grmljavinom, T je bila odusevljena :)

Trcosava -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (24.8.2014 8:00:33)

Jutar!

Ja sam šlogitis kao da se nisam naspavala. Meni danas mama dolazi. S jedne strane sam happy, sa druge znam da ću verovatno šenuti posle 3 dana. Osim ako me moji hormoni ne spasu. Interesantno da kad sam trudna imam mnoooogooo više strpljenja.[sm=zmeden.gif]

milicicak -> RE: Avgustovska biRRtija [chat] (24.8.2014 8:11:27)

Trco, potpuno te razumem, volim svoju mamu najvise na svetu ali posle tri dana zajedno se vec ujedamo... mada sam mnogo tolerantnija od kad cuva mini bubu, 70% stvari precutim....
Blago tebi sto ti trudnoca povecava prag tolerancije, uzivaj :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>