RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (28.8.2014 16:45:23)

Da vam mahnem pa idem pravit večeru,cijelo po podne sam provela sa svekrvom po prodavnicama,počela sniženja pa smo zaglavile [sm=smiley36.gif].Teodora dobila od prodavačice medu jer joj se stalno smješkala,obožavam ovo svoje dijete,svakog kupi osmjehom [sm=zz_wub.gif]

big mum -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (28.8.2014 20:22:25)

Hvala vam na čestitkama.Da imam seku najbolju na svijetu.volim je do neba i nazad.Otkako smo ostale bez roditelja vise vodimo računa jedna o drugoj.
Odoh spremiti djecu za spavanje.Cujemo se ujutro.

mirkam -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (28.8.2014 21:26:32)

Dobro vece mame...
Mi danas pola dana po bolnici, kod neonatologa, al hvala Bogu sve je u redu, mada nisam ni sumnjala, al eto morali smo i to zavrsiti.
Sto se tice nase pedijatrice definitivno smo potvrdili da je zena zesci panicar bez razloga.
Vikiveki, ne mo mozemo da je zamijenimo, ne postoji vec duze vrijeme slobodan pedijatar ni u jednom DZ osim ove nase lujke (zasto li je ona jedina slobodna zaboga [sm=smiley1.gif])
Mm od sjutra konacno na odmoru, presrecna sam! Idemo na planinu par dana, pa posle par dana do mora kod mame. Jos M nisam vodila u svoj rodni grad od kad se rodio, stvarno sam kreten. Al mama je nekako cesto bila kod nas, pa sve nesto drugo prece i eto sad konacno idemo.
I da bude ruzno vrijeme za plazu, prijace mu da udahne malo primorskog vazduha u setnji.Mmmmmm, obozavam more.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (28.8.2014 22:06:06)

MIRKAM eto digla zena frku bez razloga,drago mi je da je sve ok,zavidim ti sto ides na more,mi smo isli u Svajcarsku umesto na more i sad nam zao [sm=smiley36.gif]
D spava mi gledamo tv i kuliramo

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 8:04:56)

Dobro jutro,burna noć je iza nas a kenkanje se nastavlja i od jutros [sm=zz_banghead.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 8:13:20)

dobro jutro
EMICE zna se ko su ranoranioci ovde [sm=smiley36.gif] ,aj na kafu

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 8:44:33)

Da se ove naše ne dogovaraju nekako šta da nam rade [sm=smiley36.gif].
Stižeeeeem,bez šećera molim.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 10:29:58)

Dobar dan mame. Moja D je na moru ekstremno skratila spavanje. Neverovatno,eto kakvo ja dete imam. Sva deca produze zbog izmorenosti i vode i vazduha a moja skrati i to Bogme za cak skoro 3 sata.

U ponedeljak krecemo u jaslice na adaptaciju ali nece ici redovno dok ja ne nadjem posao. Tako sam se dogovorila sa vaspitacicama.

U Grckoj je moja dama plivala i plivala i plivala. Mm i ja vidimo da ako ne bude vaterpolo tip za devojke da ce izgleda ici na balet na vodi[sm=jezicek.gif].

Preziveli smo dva zemljotresa i za drugi sam se bas us*ala posteno. D i ja ujutru u 6 na terasi (a terasa prakticno veca od apartmana, na tri strane gleda terasa) kad odjednom sve grede krenule da se ljuljaju i sve podrhtava. Ja zgrabila D i istrcala napolje (nijedan okvir vrata mi se nije cinio ok niti sam skapirala tamo bas koji zid je noseci, sve mi nesto nesigurno izgledalo).

svrckali smo se po plazama na Kasandri, bili smo s obe strane. Odlicno smo se proveli. vreme je bilo fenomenalno. Dosli smo ovde i ja mm pitam " a da mi zalozimo vatru?"[sm=jezicek.gif] Brate mili spicila sam se od hladnoce, eno d curi nos. Haos kolko mi je ovde hladno.

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 13:01:26)

Ljisho, dok se malo aklimatizujete.... veceri su bas sveze a i jutra, tek malo preko dana bude fino... Cistila sam bazen i sve ne smem da kazem mm da bi mogli da ga ispustimo, nema sanse da se zagreje voda, bas je hladna... [sm=smiley13.gif] Celih dve nedelje smo se brckali [sm=smiley13.gif]
Pozdrav svima

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 13:55:27)

gde ste drustvance,ja kasnije vodim D oru da spava kod mojih,ja idem da se vidim sa prijateljicom rodjendan joj je danas pa posle na folklor opet nam pocele probe,sutra idem sa D u goste kod prijateljice iz porodilista zezamo se da cemo biti prije posto je ona rodila sina,taman i D da se malo druzi sa deckom [sm=smiley36.gif],bicemo do ponedeljka pa ako vam se do tada ne javim da ne brinete [sm=jezicek.gif] znam ja da je dosadno bez mene

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 14:08:10)

[sm=smiley36.gif]
ja nalakirala nokte belim lakom, sto godina nisam.... Pa se divim... Odoh po decicu!

superm -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 16:34:57)

IZVORNA PORUKA: Torbica

[sm=smiley36.gif]
ja nalakirala nokte belim lakom, sto godina nisam.... Pa se divim... Odoh po decicu!

A ja crvenim lakom, pa cekam da mm dodje da mi kaze kako mu se dopadaju...[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 16:38:35)

[sm=smiley36.gif] hihi
Mi odosmo u pesak,dok je lepo vreme!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (29.8.2014 16:54:00)

ostavila Doru kod mame,sad digla sve 4 u vis [sm=smiley36.gif],jos dever casti rucak [sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 0:50:07)

Dobro vece.
Samo da vam mahnem i idem da spavam[sm=smiley1.gif]
Ja sam koma sve se nadam da ce Kosta bar jednom prespavati noc ali od toga nista[sm=smiley13.gif]
Vuka sam upisala u vrtic i krece za mesec dana. Nadam se da cemo ovog puta imati vise srece.

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 4:48:49)

Jutro žene,ova moja budna od pola 4 i kako izgleda neće ubrzo zaspati.Izgubila sam svaku nadu da će nekad početi bolje spavati a ja stvarno nemam više snage [sm=smiley19.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 6:11:17)

Dobro jutro i od nas.
Sve po redu, mleko, kakenje, podrigivanje i sada je nastavio da spava a ja se razbudila.
Emice sve te razumem[sm=smiley13.gif]
Ova su neke nocne `tice[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 8:26:27)

Djole mi je ustao malopre, a ukomirao se sinoc u 20h, a maleni jos spava. Cerka je kod dede, dolazi danas.
Pijuckam kafucino...
Emice, nocu nismo imali nikakve akcije, samo shshshshhs, nisam ih podizala kad su kenjkali, pomazim po glavici ako procenim da jako placu, okrecu se na drugu stranu i nastavljaju. Sa troje tako, nemoguce da su svi isti... Jednostavno, naviknu na nocni red i to je to. Srecno draga!
Dobro juuutro!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 8:30:02)

jutro mame,ja se probudila u pola osam [sm=hudicek1.gif] Dora je kod mojih umesto da se naspavam ko covek ja ustala rano,grrrrr,pijem kafu pa na pakovanje idem kod prijateljice u goste ,vec sam vam pricala,vracamo se u ponedeljak

Torbica -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 12:39:11)

Vodila dečake na igralište,sad pravim pitu sa mesom,mmmmm!

dijana1* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 13:10:32)

Kosta ima temp 38,6 rektalno[sm=smiley13.gif]
Jutros se probudio kenkav i celo jutro je nesto bio tuzan, izmerim temp kad ono ima sta i da vidim[sm=smiley13.gif]

World -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 13:21:43)

kako ste rjesavale problem ljubomore kod djece sa malom razlikom u godinama? kod nas je razlika 20 mjeseci, trenutno jos nemamo problema jer imam pomoc oko svega, ali uskoro cemo ostati sami pa se nesto pribojavam..

dijana1* -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 16:00:44)

World pogledaj ovu temu KLIK

mirkam -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 20:50:37)

Dobro vece mame...
Danas sam se ziva skuvala, cini mi se sto stepeni je bilo, uh.
Ne idemo na more, prodala mama stan [sm=smiley6.gif] Mislim, prodaje ga ona odavno i jedva sam cekala, da bi se doselila ovamo i bila mi blize i sve je bilo super...al sad sam nekako tuzna. Ma i srecna i tuzna, ne znam ni sama. Ne mogu da zamislim da sjutra treba da odem u grad u kojem sam provela citav zivot i kao popijem kafu i nazad, nemam gdje[sm=smiley6.gif] A opet, s druge strane, presrecna sam sto ce mi mama konacno biti blizu, i ona je tamo bila sama i stalno sam brinula, a sad ce konacno biti blize. Bas su mi pomijesana osjecanja..

Svratite u temu bolan rast zubica, hitno mi treba pomoc...

World -> RE: Razgovori mama 08/14 [chat] (30.8.2014 22:19:48)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

World pogledaj ovu temu KLIK

hvala, odoh da cituckam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 [23] 24   Sledeća stranica >   >>