Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 12:59:46
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan, mame! S kim pijem popodnevnu ?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:08:45
|
|
|
|
superm
|
Opet sama
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:22:14
|
|
|
|
Klarita
|
Evo mene Deca se uspavase
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:26:36
|
|
|
|
superm
|
Jeej, Klarita!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:29:37
|
|
|
|
superm
|
Bas mi prija predah. Otkad mu ne blendiram hranu, porucka on fino ali zato rucak traje po pola sata. Treba mu vremena dok sve sazvace.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:32:34
|
|
|
|
Klarita
|
Sa 10 meseci mu ne blendiras? Bravoooo! Ja sam muku mucila sa Klarom, zarekla sam se da necu ponoviti istu gresku sa N. Njemu cu samo pasirati sto vise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:32:44
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo za Konstantina! Mnogo mi je lepo to ime. Jos malo pa odoh po moju bandu!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:37:21
|
|
|
|
superm
|
Hvala, hvala! Ma, on je pravi . Toliko je smesan dok jede, to je neka kombinovana tehnika muljanja, zvakanja i guranja hrane jezikom.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 13:39:11
|
|
|
|
superm
|
Torbice, poljubac za decicu!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 14:06:23
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Sa 10 meseci mu ne blendiras? Bravoooo! Ja sam muku mucila sa Klarom, zarekla sam se da necu ponoviti istu gresku sa N. Njemu cu samo pasirati sto vise. Ni mi ne blendiramo od devetog. Od kad je decko probao "lebac ni kasika mu vise nije zanimljiva...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 16:17:05
|
|
|
|
emicaa
|
Mame imam jedno pitanjce,da li je normalno da bebi od devet ipo mjeseci malo smrduši iz usta,inače joj dah ima neutralan miris a poslednjih par dana ovako,nije puno ali opet mi čudno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 16:31:38
|
|
|
|
Torbica
|
Emice,zbog zubica hoće da bude zadaha,proći će.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 16:34:12
|
|
|
|
emicaa
|
meni je prvo proslo kroz glavu da ima neke veze sa zeludcem jer kod nas jos nema zubica ni u najavi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 16:36:12
|
|
|
|
Torbica
|
Možda su u najavi!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 26.8.2014 16:39:56
|
|
|
|
emicaa
|
nadam se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 0:01:26
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: superm Bas mi prija predah. Otkad mu ne blendiram hranu, porucka on fino ali zato rucak traje po pola sata. Treba mu vremena dok sve sazvace. Cekaj dok izbacis i pasiranje,klopace po sat vremena ,M.lepo jede ali jako sporo,na mene ..Nego on je po ceo dan gladan u stvari non stop bi nesto jeo pitam se da li je to ok?Mrsa je pa mu ne branim nista evo sad je kao malo poceo da se goji brze ali samo izmislja sta bi jeo..hmm ja kad dodjem svi vec otisli...
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 7:31:17
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame... Mi juce bili na redovnoj kontroli i primili vakcinu. M mi je sinoc imao temperaturu 38, al tkom noci nije i nema ni jutros.Valjda je rakcija na vakcinu? Al do sad nikada nije imao reakciju Inace dala nam je uput za neonataloga, voljela bi da ga on pogleda jer jos ne sjedi stabilno pa da nam da uput za fizijatra za vjezbe Ja mislim da je normalno da neke bebe u njegovom uzdrastu jos ne sjede stabilno, al ona kaze da bi ipak trebalo. Kao i svaki put nasla mu je trista mana, uh kako me nervira ta zana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 7:55:44
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame MIRKAM neka deca jesu malo sporija u tom motornom razvoju,ali nije lose da ga pogleda specijalista,podize li se on da sedi ?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 7:59:53
|
|
|
|
mirkam
|
Ma ne kazem, nije lose da ga povedem, al nekako sam mislila da bas nije tolika drama koliku je ona napravila. Kad mi sjedi u krilu , odbije se od mene i tako bude par srkundi pa se nasloni. U hranilici takodje se naginje naorijed da dohvati igracku i par sekundi se igra pa se nasloni...ne znam, izgleda da treba vise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 8:18:00
|
|
|
|
serpica
|
Jutro mame, Mirkam ne sekiraj se,evo moje dete ima godinu dana,ne ustaje ,ne puzi,ne hoda cak i ne stoji,a cvrsto je poceo da sedi tek sa 10 meseci i nesto,sve je to individualno,meni su rekli da se sve to tolerise do nekog 15 meseca.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 8:33:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,da pohvalim svoju curicu,od juče ujutru puže bez histerisanja,čak i po laminatu ide,malo se kliže ali bori se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 8:50:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame. Mirkam ne moze svaka beba u isti dan da napreduje. Opusti se i uzivaj u svom bebanu. Moj Kosta vec mesec dana puze, digao se na nogice ali cvrsto ne sedi. Sedi npr na parketu ali se pridrzava rukom a stariji je od tvog bebana. Da neidemo u off imamo temu samostalno sedenje
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 14:17:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame,ja došla sa posla a u kući me čeka drugi posao... mirkam jesi li probala da promeniš pedijatra ako nisi zadovoljna sa radom dosadašnjeg pedijatra
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 14:23:42
|
|
|
|
Torbica
|
Pozdrav mamama! Ja se druzim sa knjigom, doduse hvatam zalet, pa virkam u pauzama.. Ne mogu da se odlepim odavde!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 27.8.2014 14:31:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TORBI dobro je da si krenula mene moje cekaju jos uvek ne mogu da stignem da se organizujem da nastavim doktorske
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?