daca77 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (5.8.2014 12:26:24)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Daco sto si se ufrkisala zbog OGTTa? To uopste ne treba u zivotu da te interesuje.[sm=smiley1.gif] Sve i da ustanove da nije idealan, u sta sumnjam jel secer je pod kontrolom, uvek ispod 5 a i jos uvek si na sioforu, to nije nista posebno strasno ni zabrinjavajuce. Bice beba malo veca i kraj price. Ne kazem da je skroz nebitno, neki zesci gestacijski dijabetes nije bas dobar za dete ali mislim da se masovno preteruje. To im je trenutno omiljena "dijagnoza". Opusti se. A i u promenu pola tako kasno ne verujem, ipak si ti bila kod vrsnog strucnjaka a i videli su vec vise puta da je devojcica. [sm=smiley31.gif] Draga moja vrsnjakinjo, ti si uvek tu da me cimnes kako bih objektivnije sagledala stvari...pravo si [sm=smiley27.gif] Do sada nesto nisam ni razmisljala o seceru, jer iz seruma u DZ na zadnjoj kontroli je bio 4,1, a pre toga 3,9. Medjutim, u okruzenju imam 2 zene-nismo u srodstvu, kojima je sa 20.god.postavljena dijagnoza-gestacijski dijabetes, a navode kako im je ogtt bio los, ubacili im insulin i sada posle 20god.one su i dalje na njemu...jednostavno ni posle porodjaja se stanje nije promenilo...toga se bojim. A sto se tice posla, samo ti vrsnjakinjo radi i stedi, jer stize snaja iz Srbije i red bi bio da uziva kod tebe[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|