vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (21.8.2014 13:23:41)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: vonavoj bubulence,gde ti zivis[sm=jezicek.gif] na severozapadu [sm=smiley1.gif]. kod nam mrkli mrak. wiv uvek sam volela jesen i zimu. ne funkcionisem leti. a zimi mi nista nije tesko. obucem troje carapa, helanke, farmerice, bodi, dve tri majice i napred. nema zime [sm=bravo.gif]. sto se mene tice leto ne mora da postoji stigla prokleta kisa i kod nas!! pokisao mi ves,jakne koje sam prala i bile suve,dok sam dosla od lekara sa babom,jos me ona iznervirala,grize sljivu i daje Tiki,a ima kandidu u ustima!! poludela sam! vrhunac svega,ulecem u kucu,sa 10 kesa,sa Tikom,da skupim ves,stavim u susilicu i kako sam zatvorila vrata,polomim pipak koji zatvara susilicu![sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif] plakala sam od besa!!! i polomila korpu za ves..jedva sam se smirila! Tika me gleda,mama,nemoj da places,samo bebe placu,ti si velika![sm=smiley13.gif] kao sluga,sve na meni,sa detetom,sad sam napravila spisak za mm,sta ga sve ceka da radi..meni je sve lako! 2 i po sata sam sa babom cekala kod njenog lekara,srecom da nije bilo vruce!
|
|
|
|