jovicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (3.8.2014 10:46:41)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ma znam..mene nervira sto zaova tu vodi glavnu rec,ona zivi kod njih,razvedena po drugi put..i onda mm nista ne dobija,jer sve ide njoj,jadnoj...[sm=smiley29.gif] ajde da se resis kandide! joj znam von.. tako i moja sveki.. njima kuva sprema, ako treba cuva malu, sve zato sto zive sa njom... a kod nas dodje ono bas bas kad mora da ih pricuva na kratko, nikad nas ne zove na rucak ili nesto slicno. sad su mm-ov brat zena i cerka bili na moru, pa je bila sama u stanu, mislis da nas je zvala, da je zvala decu, ma kakvi... mada deca ni nece kod nje sto je najzalosnije, posto uopste nema strpljenja sa njima... jos nas jedan dan zvala na rucak, kao dolazi joj sestra i sestra joj otkazala i ona nama kaze nemojte da dolazite onda na rucak??!!! eeej.. druge zene su svake subote ili nedelje kod mame ili svekrve na rucku, a mene jos svekrva pozove pa otkaze.. mislim... ali kazem ti samo opustenoooooo, budes pristojna sa odredjenom dozom rezerve i to je to. ispostovala si muza, a nju ko sisa.... one su takve, nepromenljive.. ti si joj odvela sina, ona to dozivljava kao uvredu, jos ako si malo dominantnija, kao recimo ja, njima to onda jako bode oci. mm odveo klince na jezero, ja malo kuliram... sve zivo me boli, kao da sam jahala slona[sm=smiley36.gif] da li je i vama bilo slicno u pocetku?
|
|
|
|