srculence25 -> RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] (9.8.2014 16:25:44)
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Veliki pozdrav mojim čekalicama i starim i novim! [sm=bravo.gif] Dugo me nije bilo,ali nisam zaboravila na vas. Istina je da mi je trebalo malo, tačnije malo više distance od svega toga. Preopteretila sam se i samo stresirala samu sebe, a znate već i same da to nikome ne koristi. Nisam i dalje zatrudnela. Nedavno sam dobila onu zakasnelu M, jos od onda, 4 meseca skoro. Nisam htela hormone, ni nista. E sad pametno ili ne s moje strane, druga prica. Lično mislim da sam sve to prouzrokovala sama sebi, s previše razmišljanja i cepidlačenja oko svega. Ne samo trudnoće. Vreme je bilo da sebe stavim u prvi plan, posle dugo, dugo vremena. Zdrav život, vežbanje, malo dijetica i sve se polako vraća u normalu. Trebalo mi je da to rešim sama sa sobom. Nismo odustali. Prodjoše 2 godine, al imamo kad. Biće. Kad dođe sreća, sreća, radost [sm=smiley1.gif] niko srećniji od nas. Znate i same već. Imamo jedno drugo, volimo se, pazimo i to je najbitnije. Nisam stigla sad da čitam i idem mesece unazad, al nadam se mnogima ostvarila naša najveća želja [sm=duda.gif] Kolko vas će me obradovati ? Da se neke nisu i porodile dok ja dođoh [sm=jezicek.gif] Milice draga bas sam se pitala sta je sa tobom.Slazem se sa tvojim stavom dobro je da si to sama resila sa sobom.Ja te vucem i prasim [sm=rozica.gif] Ljubim vas punoooo!
|
|
|
|