Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Odgajanje > RE: kad dete pustiti samo do igralista , prodavnice , drugara
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 31.3.2017 10:39:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je stvarno mala slepa ulica pa mi je nekako lakse. Mirnija sam, a ima stvarno dosta dece napolju. Do radnje je isla...mozda sam i pisala ovde, sa oko 6 godina sama, jer je ona sama trazila. Ne smeta da ode blizu je ali je na glavnom putu pa.bas ne volim.
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 1.4.2017 1:12:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni sad sin i ćerka idu svuda sami,jedino najmlađi sin nigde nije išao sam,ali računam za godinu dana kada bude krenuo u predškolsko moći će i on sam do prodavnice.
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 1.4.2017 5:53:08
|
|
|
|
Mariya
|
Moja Lu ima 5,5 godina, samu je puštam samo u ulici, da ode do kume ili drugarice, ne usuđujem se da je pustim samu do prodavnice npr. Ali puštam je da ide sama a ja je pratim nekoliko metara iza nje, pa mi se čini da će uskoro moći sama i na neke dalje relacije, npr kod babe ili prodavnice. Mada mislim da još uvek nije dovoljno oprezna na putu, zaboravi se pa ne gleda ima li vozila ili biciklista.
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 1.4.2017 6:48:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja ide u radnju sama ali sa nase strane ulice da.ne prelazi put.
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 4.6.2020 13:57:04
|
|
|
|
branki*
|
sin ne ide,iako po uzrastu bi mogao,ali ce proci godine dok to savlada. cerka ,ima nesto vise od 5 godina,ide sama ispred zgrade ako je pozove druagrica starija i jer znam da je onda i njena mama na klupi ispred i da vodi racuna i to je bukvalno ispred zgrade.u prodavnicu u kraju ide samo kad smo u parkicu ,pa ode po sladoled ili vodu i onda je ja motrim iz parkica.
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 4.6.2020 23:12:02
|
|
|
|
flamingos
|
Ne puštamo je još samu.Šta znam.Ima jedan crtać u kome se lik zove Brinoslav-e,moje dete mi kaže da isuviše brinem,da sam Brinoslav.😀Šta ću,to je jače od mene.❤
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 4.6.2020 23:19:56
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hehe Brinoslaveee 😉 Ja mog ne pustam da ide sam. Ispred zgrade imamo parkic i mi mame tu sedimo imamo sto i klupice.Deca voze bivikle i trotinete oko zgrada jer je svuda poredjano 5 zgrada oni oko dve kruze.Mm ima garazu pa posmatra kad su iza zgrade. Muz druge drugarice ima garazu sa druge strane. Pokriveni su tu sto se nas tice.
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 4.6.2020 23:42:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
D je sa 4 krenula sama u radnju koja nam je niz3 niz ulicu. Sad ide i mnogo dalje i prelazi glavnu ulicu. B3z po mukenje posaljem. Ima 7 god.
|
|
|
|
RE: kad dete pustiti samo do igralista , prod... 4.6.2020 23:48:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moj ima 5 god. Ali nije on spreman. On zeva ko muva bez glave. Pricali smo i opominjem ga geldaj levo - desno, ma on jurca za sebe.. Fizicki jeste on spretan ali nije on jos dovoljno zreo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?