Peace* -> RE: kad dete pustiti samo do igralista , prodavnice , drugara (1.8.2014 8:27:22)
|
Luka ima 8g, a od 5te ide sam u dvorište ispred zgrade. Da nisam rodila Marka tada, sigurno ne bi išao sam, ovako - nikako nisam mogla biti na dva mesta u isto vreme, pa sam prelomila. Prvo je bio samo ispred zgrade, uvučeno sa ulice, ograđeno rampom, realno ulaze samo oni koji tu žive i ne divljaju jer znaju da ima dece. Onda su vremenom počeli da se igraju žmurke, rata i sl, i počelo je oko zgrade. Rekla sam ok, ali moraš 4oro očiju držati otvoreno zbog kola, i možeš ići toliko daleko da kada je otvorim prozor i viknem te, da me čuješ, i odgovoriš. Posle su mi u video klubu rekli da je bio jedan dan (tamo me sigurno ne čuje). Bilo je raznih situacija, tipa da ga nema, ja ga tražim po sat vremena, a on otišao kod drugara... No, sve je to za ljude. Preživi se. Ovaj mali... ovaj mali je neodgovorniji, i neće skoro sam napolje. Razmišljam, Luka je imao 4,5g kad je po Indexovom igralištu sam bauljao dok ja pijem kafu. Marko će sad 4g, i bogami, ne bih ga ispustila iz vida.
|
|
|
|