josmalo -> RE: Iskustva u GAK NIS (11.9.2012 12:39:15)
|
Zdravo svima! Ja sam nova na forumu, inace u 36. nedelji tako da pocinjem da se pripremam polako za veliko finale, i ovo sto sam procitala ovde uopste nije ohrabrujuce, cak me je navelo da pozelim da se porodim kuci i da pomislim "sta mi je ovo trebalo"... [sm=zmeden.gif] Videla sam da su neke pitale da li je dozvoljeno prisustvo oca na porodjaju, pa cu sa vama da podelim iskustva i informacije koje sam juce dobila o tome. Dakle, situacija sledeca: odlazim ja juce do porodilista tamo gde se dobijaju informacije i tamo sede dva muskarca. Ljubazno su me informisali da je cena apartmana koji sam razmisljala da zakupim 5000 dnevno [sm=smiley3.gif] (sto je jos malo skuplje nego u Hiltonu, a ne verujem da obezbedjuju bolju uslugu) i da se to vise ne zakazuje nego kada zena dodje na porodjaj ako je slobodno moze da udje, ako ne salili smo se... Medjutim, druga informacija me je jos vise razocarala i ubila u pojam, navela da se samo zapitam DOKLE! Na moje pitanje o prisustvu oca porodjaju, jedan od njih vice da to nije moguce niti da je ikada postojalo, dok ga drugi ispravlja recima: ne, ne, to postoji, ali mora da se ugovori sa nacelnicom licno i to se placa, hoces da je zovem[sm=zmeden.gif] Dakle, zvanicna politika porodilista je da nije dozvoljeno, jer, kako sam cula, "ne postoje uslovi", ali ako se "ispod tezge" plati nacelnici, onda moze i to. Veoma sam razocarana sto ljudi koji su tu da nam pomazu i spasavaju zivote danas sve gledaju kroz pare i samo im je bitno koliko je debeo neciji dzep, a ionako vec svi imaju visoke plate... Samo mogu da se molim da sve prodje kako treba, i da moja beba [sm=duda.gif] bude dobro...
|
|
|
|