|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Iskustva u GAK NIS
26.8.2014 1:53:01   
Mariccca
Ja ne znam zasto vec godinu dana nema postova na ovu temu??? Meni bi sada neko BAS znacio... user posted image
Za osoblje na klinici imam samo reci hvale. Operisana sam u Novembru prosle godine, 3 mioma na materici. Zbog njih,tacnije zbog toga sto ih lekari nisu videli (mada nikako necu razumeti kako njih cetvoro (da ne imenujem) nije videlo miom koji je bio velicine zenske pesnice) , imala sam missed ab u 12. nedelji. Jedini koji ih je na kraju video je bio dr Bojan Lukic. On mi je uradio kiretazu,nakon 6 meseci me operisao i sada mi vodi trudnocu (da,da...6. mesec) user posted image
Nego da se vratim na GAK. Uslovi solidni za jednu drzavnu bolnicu u Srbiji,3. sprat ( op. deo) renoviran,cist..wc-i zadovoljavajuci,sestre sjajne i u intenzivnoj nezi i na odeljenju. Nemam zamerki na bilo sta i ako znam da uvek i sve moze bolje. Dr. Bojan Lukic najsavrseniji doktor koga sam u zivotu upoznala, a poznajem ih i vise nego dovoljno. Svaki put kada je usao da me obidje,imala sam utisak da mi obasja sobu. Eto,tako ja njega dozivljavam. Napominjem da sam sasvim slucajno dosla do njega. Ljudina!!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 426
26.8.2014 6:48:51   
serpica
Drago mi je da je tako i uopste ne sumnjam za to sunce koje te obasja jer sam se i ja isto tako osecala u njegovom pisustvuuser posted image
Svaka cast user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mariccca)
Direktna veza do poruke: 427
26.8.2014 10:01:40   
Mariccca
user posted image user posted image
Citajuci sve postove nocas u tebi i mislim Modesty sam prepoznala sabe,tacnije taj odnos koji ja imam sa njim i to poverenje koje sam stekla.
Drago mi je da si se javila. Treba mi podrska sada user posted image . Bojim se svega ...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 428
26.8.2014 13:44:48   
serpica
Nemas potrebe da se bojis,imas odlicnog doktora i samo napred,podrsku imas od svih nas ovde,meni je Lukic vodio drugu i trecu trudnocu i imam samo reci hvale za njega,ako bog da vodice me i kroz cetvrtu user posted image za sve sto treba tu smo,pozdrav.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mariccca)
Direktna veza do poruke: 429
26.8.2014 22:56:28   
Mariccca
Hvala na podrsci Serpice! Ja verujem da ce sve biti dobro! A klinika-kakva god da je,bolju nemamo. Inace radim u zdravstvu i znam da moze i gore da bude...mnogo gore!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 430
27.8.2014 0:22:27   
Azra_
Samo slušaj doktora, uživaj u trudnoći... Nadam se da će i neke stvari u niškom porodilištu biti bolje nego ovih godina.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Mariccca)
Direktna veza do poruke: 431
29.8.2014 11:00:20   
Mariccca
Azra i ja se nadam i verujem!! Hvala na lepim recima..user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 432
1.9.2014 20:52:53   
anka78
I ja često svraćam na ovu temu i vidim da se dugo već niko ne javlja, a baš me zanima da li ima novosti iz porodilišta. Hoće li uvesti epidural, da li se išta događa po tom pitanju? Ja sam trenutno peti mesec i bliži se porođaj, a nema nikakvih novosti. user posted image

(odgovor članu Mariccca)
Direktna veza do poruke: 433
1.9.2014 22:12:24   
serpica
Tema je pusta u poslednje vreme jer nije bilo skorijih porodjajauser posted image pa da se o tome pise,ali,uskoro ce nam se poroditi dve nislijke sa foruma pa cemo citati njihova iskustva. Do tada dodjite nam u druge teme,trudnice ili razgovori mama ako imate decu. Pozdrav.

(odgovor članu anka78)
Direktna veza do poruke: 434
3.9.2014 12:19:03   
anita
Devojke
Molim Vas za info ko sve od dr.radi na patologiji trudnoce. Ja znam za dr.Draganu Radovic.
Hvala Vam unapred

< Poruku je uredio anita -- 3.9.2014 12:20:48 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 435
3.9.2014 13:01:20   
Modessty
A za šta ti treba neko sa patologije? Da znamo koga da preporučimo. Jer ih ima puno koji su na patologiji, ali bi ja samo par njih mogla da preporučim.

Npr. Dr Braca... Ehhhh kad bi se sad set_ila prezimena! Šerpi pomagaj!

A i nače rade još i : Miša Stefanović, Žana, Vera (koju treba izbegavati u širokom luku),

ajde žene podset_ite me

< Poruku je uredio Modessty RR -- 3.9.2014 13:04:07 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 436
3.9.2014 13:12:02   
anita
Nosim trojkeuser posted image user posted image user posted image i uskoro bi trebala da se javim i tamo kako bi mi uporedo vodili trudnocu. I kako bi na vreme bili upoznati sa tim da su trojke.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 437
3.9.2014 13:45:45   
Modessty
Trojke! Bravo!!! user posted image
Ja ti toplo preporučujem Dr Bracu, ali se ne mogu setiti njegovog prezimena. On an žalost ne radi nigde privatno pa ga moraš tražiti u bolnici. A ja ti mogu toplo preporučiti Dr Bojana Lukića, on je direktor klinike i privatno radi u Demetri.
Za ostale ne mogu da garantujem.
Oni svi sve rade. Ne moraš da se vežeš za nekog ko je baš na patologiji.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 438
3.9.2014 15:46:48   
serpica
Bratislav Vidovic je dr Braca user posted image i moja preporuka za njega,naravno i dr Radovic drugarica mi je rekla sve lepo o njoj. Dr Bojana Lukica ne treba ni da komentarisem,100 puta bih stavila zivot u njegove ruke eto toliko.Nadam se da sam pomogla.
Anita bravo za trojke..user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 439
3.9.2014 15:58:36   
Mala Elena
Anita, skoro nisam cula da neko nosi trojke, bravo za vas! Imaces puno malih slatkih lutkica oko sebe user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 440
3.9.2014 16:02:35   
branki*
mod je spomenula dr zanu sa patologije..ona je bila moj dr kad sam jednom prilikom lezala tamo,dobar lekar,dopala mi se.a,za tu veru nisam nista dobro cula.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 441
4.9.2014 12:28:55   
daca77
Serpice, tvom dr necu nikad da zaboravim kako mi je skinuo dren posle prve operacije, 2008.god. Toliko je bolelo, da sam imala utisak da mi je creva izvukao...prosle godine, jedna debela dr mi je skidala dren i poucena onim od pre, ja uhvatila one sipke ispod duseka, kad ono-nista...zena u krug vrtela polako dren i posle 1-2min., dren sam ispao...
Ipak volim neznije dr, a Lukic tu ne spada...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 442
4.9.2014 12:38:33   
Modessty
Lukić je vrlo direktan, ali i vrlo vrlo odgovoran. Ako hoćete dr koji će vam tepati "maco, cico" i koji će vas maziti on definitvno nije taj! Stoji čvrsto na zemlji i zna šta radi.
Dr Braca mi je bukvlano spasio život i hvala mu do neba na svemu!

A Veru bih lično udavila da mogu! Kod nje ni mrtva ne bi otišla!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 443
4.9.2014 12:39:48   
Modessty
Daco meni je skidao konce dva puta i dva puta radio kolposkopiju. Osetila ništa nisam

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 444
4.9.2014 12:40:48   
Mariccca
I meni je dr Lukic skidao dren posle op i tacno je da je bolelo najstrasnije,ali bez obzira,ne bih dozvolila bilo kome drugom dr, da "cacka" bilo sta oko,po i u meni user posted image ... samo Bojanu user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 445
4.9.2014 12:43:04   
daca77
Ja i on smo osobe koje kad se pogledaju krenu nesto da se raspravljaju, a ni sama ne znam zasto...izgleda da smo oboje tvrdoglavi user posted image

(odgovor članu Mariccca)
Direktna veza do poruke: 446
4.9.2014 15:03:21   
Ana13
Zene,ja usla u 8 mesec.Jel nije kasno da sad krenem privatno kod Bojana? Nisam bas ni sigurna da li da jurim neku vezu za porodjaj user posted image Nisam pametna sta da radim

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 447
4.9.2014 15:17:13   
Ana13
Danas su mi u EI dali spisak stvari za porodiliste,ali nisam sigurna da je ok

-uput za porodiliste i rezultati analiza (ne pise kojih,to ce dr da mi da upute sta da radim)

Kesa A (za porodjajnu salu):
1)spavacica
2)sapun
3)toalet papir
4)papuce
5)peskir

Kesa B (za boravak majke na klinici):
1)spavacica (2 komada)
2)papuce
3)bade mantil
4)toalet papir
5)pribor za licnu higijenu
6)dva peskira
7)podmetaci za krevet (3 komada)
8)plasticna casa
pisalo je i mrezasti ulosci i termometar,ali je precrtano ??

Kesa C (za bebu)
1)pelene za jednokratnu upotrebu (10 komada)
2)tetra pelene (5 komada)
3)benkice na preklop (5 kom)
4)bodici (5 kom)
5)veci peskir (1 kom)
6)masna krema
7)vlazne maramice

Stvari za otpust bebe
1)jastuce ili nosiljka za iznosenje bebe
2)pelena za jednokratnu upotrebu
3)svedska
4)tetra
5)benkica
6)odelce
7)kapica

Dokumentacija
zdravstvena knjizica,licna karta,krvna grupa i Rh faktor,rezultati testa na zuticu,rezultati analize sekreta

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 448
4.9.2014 15:21:33   
mati
Zar to daju nasi dr? Ovo poslednje ti sigurno ne treba(stvari za otpust bebe),to donose oni koji ce sa tobom da izvedu bebu... Nema potrebe da stoji u bolnici, a nema ni mesta.
Ne treba ti ni spavacica za porodjajnu salu, nose se njihove.
A ti mrezasti ulosci sto su precrtani su ti sigurno potrebni.
Odakle li njima ovakav spisak.user posted image

< Poruku je uredio mati -- 4.9.2014 15:24:21 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 449
4.9.2014 15:26:22   
Ana13
Nemam pojma,to mi danas dali u skolici za trudnice user posted image Pa vidim da se ne uklapa sa onim sto zene ovde pricaju da su nosile

A ova kesa C? Mislila sam da se za bebu ne nosi garderobica.Necu tamo sve da mi pogube

< Poruku je uredio Ana13 -- 4.9.2014 15:27:57 >

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here