Melkiorka -> RE: Iskustva u GAK NIS (28.4.2013 0:49:38)
|
Drage sugradjanke i sapatnice, ja sam trudnjača, u niskom staru ka finalu, ističe mi 36. nedelja :) Imam jednu grande dilemu. Naime, vodila sam trudnoću kod znanog dr Neše u Železničkoj, odlično iskustvo, ali on zaboravan, ja smetena i da on meni skoro zeleni uput, završismo saradnju i ja sad ne znam kad treba da se prijavim u GAk :) Da li odmah, da li da čekam termin ili prosto da čekam da me priroda potera :) Ne osećam još neke naznake, a hoću da svisnem, jer iako je sve fino išlo, sad mi je već dosta trudnovanja :) Niti imam koga u bolnici, niti znam te doktore o kojima se priča, ja rešena da nadjem neku babicu eventualno, da nisam baš klot na milost i nemilost tamo, a ako i bude tako, kom opanci kom obojci :) Frka mi je, gdi nije, zato se zevzečim, da je lakše :) De mi samo recite, pliz, kad je red da se javim tamo, na nekom od foruma pročitah da ne valja prerano, a s druge strane imam i problem s tim da baš ništa ne znam o napredovanju bekolina sad u devetom. Takodjer, bio je dobro postavljen koncem osmog meseca kad smo se gledali u ambulanti, a kako ću sada da znam kakav porodjaj me čeka, da se nije zarotiro :) Dr mi je natuknuo da sluti da ću pre termina( 21. maj)... Daklem, ja sedim doma, ufćem i čekam da se nešto desi :)) Pa budite dobre, iskusne porodilje i malko obaveštenije predporodilje, razrešite dilemu meni grdnoj :) Ne bih ni išla prerano, da mi ne mrčkaju previše dok se ne mora, deveti mesec kako sam intakta dole, sem uzimanja briseva :) Poznanice kažu da idem nedelju dana pre termina, ako me ne potera ranije. To je u redu, ali me zanima čisto šta kaže protokol :) Hvala vam, divne ste ;)
|
|
|
|