RE: Julsko zagRRevanje [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Trcosava -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (18.7.2014 8:00:04)

Ujna, srećna godišnjica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jutro žene, ja sam kao da me voz pregazio, no takva sam već danima. Vreme je katastrofa. Do nekih 3 upekne sunce, vruće da crkneš i onda se naoblači, krene grmljavina pljuskovi... Do pre dva tri dana je 10 dana bila kiša i tmurno.

Anck Su Nmaun -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (18.7.2014 8:08:41)

Dobro jutrance [sm=jezicek.gif]

Ovog leta zelim...zelim..pa.... Leto![sm=smiley22.gif]

vonavoj -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (18.7.2014 8:21:30)

verka,srecna godisnjica braka![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (18.7.2014 11:32:53)

Hvala, zenskaci[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (18.7.2014 13:50:35)

Ola, zene!
Verka, cestitam i ja[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (19.7.2014 18:14:54)

Ahooj žene drage, žive li ste?
Ima li čega novog? Zabavnog?

Mi se dovukli s odmora, još se nismo ljudski poprali, a ja se nanovo pakujem.

Za kafu neko?

17 joka -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (19.7.2014 18:45:01)

Verkic, sa malim zakasnjenjem cestitam i ja jos sto godina da uzivate i ostvarenje zeljica

Lasice meni bi prijala kafa[sm=smiley1.gif]

Žapkić -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (19.7.2014 20:56:12)

Samo da vas pozdravim, drugarice. Mi za 2-3 sata krećemo na more.
Ljubim vas sve puno![sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (20.7.2014 8:32:47)

dobro jutro,ako ima koga[sm=smiley36.gif]
ovde bas se slabo pise,bas mi zao sto je tako..jeste svi odskitali negde...a,ja opet jako volim da jutarnju kafu popijem ovako cunjajuci po RR..
a,set_amo juce vece i stvarno mi se ucini da u gradu manje ljudi,otputovali svi kojekuda..ja cu probati da nagovorim mm da odemo u bosnu kod moje babe,ako ne odem sad kad cu posle,ide zima,ja cu se poroditi,beba mala..a,baba mi je vec u godinama.uf,bas mi se ide.
zapkic,vi ste ver vec i stigli,da se lepo provedete[sm=smiley1.gif]
mm na poslu,stavila sam neke makarone sa sirom za dorucak,boza kao voli,a i ja,pa cemo kasnije..
eto,ajde sad na jednu kaficu[sm=kava.gif]

vikiveki -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (20.7.2014 11:08:56)

Dobar dan mamice...mi se danas malo odmaramo,juče smo se svi naradili u dvorištu oko sređivanja...Žapkić lepo se provedite na moru i da vas vreme posluži da se što više okupate.

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 9:44:38)

Ženeeeeeeeee! Dobila sam net najzad u novom stanu! JAko ste mi nedostajale. Svašta se izdešavalo, i tako mi je krivo što nisam mogla sve to da podelim sa vama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 9:48:54)

Lela, nije te dugo bilo! Kako podnosis trudnocu?

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 9:52:45)

PA, nije, kada su nam sve živo zabrljali oko prenošenja neta što su mogli. Već sam mislila da ih tužim, jer su mi redovno slali račune.
E, super podnosim. Malo me bolu krsta, stomak je narastao pomalo, grudi me otkidaju i oooooogromne su! [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 9:56:38)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

PA, nije, kada su nam sve živo zabrljali oko prenošenja neta što su mogli. Već sam mislila da ih tužim, jer su mi redovno slali račune.
E, super podnosim. Malo me bolu krsta, stomak je narastao pomalo, grudi me otkidaju i oooooogromne su! [sm=smiley36.gif]

Sta Andrea zeli da dobije? Batu ili seku?

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 10:08:43)

Daria [sm=smiley1.gif] Pa još ranije, pre nego što sam bila trudna govorila je da nikako neće batu. Onda kad sam zatrudnela govorila je da želi samo batu. PA smo joj onda mm i ja objasnili da ne može baš da bira, može da poželi, ali možda neće biti tako. I od onda govori: "Videćemo!" I na prvom ekspertnom kad sam bila, išle smo nas dve, i dr joj pokazuje bebu, glavu, prste, itd. i kaže ne vidi se još šta je, i pita je šta bi ona volela i ona kaže: "Videćemo!" Dr je umrla od smeha. KAže prvi put je čula da neko dete tako kaže. [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 10:19:33)

Pametnica [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 10:37:45)

Pa da. [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 11:21:25)

Gdje ste drugarice , sta se radi?

Meni M na selu kod babe pa koristim priliku da sredim njegovu sobu I bacim ostecene igracke . Auuu , cega sve tu ima? Gori je od stjenice [sm=smiley29.gif]

Kad je kuci , nista ne da baciti . Nemooj , trebaaaa mi too . Autic sa jednim vratim I jednim zivim tockom. [sm=zz_banghead.gif]

Leloooo , pa welcome back . Nedostajala si. [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 11:36:11)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Gdje ste drugarice , sta se radi?

Meni M na selu kod babe pa koristim priliku da sredim njegovu sobu I bacim ostecene igracke . Auuu , cega sve tu ima? Gori je od stjenice [sm=smiley29.gif]

Kad je kuci , nista ne da baciti . Nemooj , trebaaaa mi too . Autic sa jednim vratim I jednim zivim tockom. [sm=zz_banghead.gif]

Leloooo , pa welcome back . Nedostajala si. [sm=smiley1.gif]

Joj, i ja moram Dariine tako. Probaću da to uradimo zajedno, ako ne, ne znam. Ona baš ne odlazi od kuće. [sm=zmeden.gif]
Awwww, i vi st emeni, žene, nedostajale! Jako!

Torbica -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 12:09:28)

Leloooo, bas sam mislila sta je sa tobom! Welcome back!
Ja skoknula do Poste nesto da posaljem i do pijace.
Odoh da budem malko vredna, treba da napisem nesto. Pozdrav svima!

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 14:24:12)

Pa, eto. Orionu je trebalo 2.5 meseca da nam presele ADSL. KAo da su ručno vukli kablove od Limana 3 do Detelinare. Mada kažu da nije njihova grešška, nego su generalno imali problem sa telekomom. Elem, eto me opet. Trudna, pomalo zaokrugljena, ali paničar i dalje. [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 14:31:54)

Sram ih bilo, bas neozbiljno!

lelaigor -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 14:36:02)

I još smo redovno dobijali račune da plaćamo, pa sad najzad kad se sve rešilo, mm je tražio da podnese taj zahtev za umanjenje računa, neku žalbu šta li..i malopre mi poštar doneo odgovor, umanjili su nam neke račune za oko 500-1000 din. ako sam dobro shvatila, što je skroz ok. DA nisu to uradili, pobila bih ih sve! [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 16:37:59)

Ahoj u kafanu :)
Mm i mini buba spavaju, ja popila Somersbi posle rucka i jedva cekam da se probude da isprobamo trotinet u parkicu :)

vikiveki -> RE: Julsko zagRRevanje [chat] (22.7.2014 17:38:39)

Ja pijem hladan sok i mislim na one koji su trenutno na moru i brčkaju se[sm=bravo.gif] kod nas se sprema nevreme

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sledeća stranica >   >>