ivaMark -> RE: Razgovori mama 7/14 [chat] (20.7.2014 16:00:31)
|
Zdravo mamice, kako izdrzavate ove temperature? Mi danas celi dan u kuci, klima radi i cekamo vece da malo prosetamo. Reve, ne nerviraj se oko hrane. I moje misljenje je da joj dajes previse obroka u toku dana, tj imate male razmake izmedju obroka. Npr, mi smo voce u to vreme klopali u sklopu dorucka, imala je dorucak i rucak kao cvrste obroke, ujutru mleko, dorucak, pa mleko oko podne, rucak oko tri, mleko oko sest i posle kupanja mleko... posle sam joj izbacivala po jedno mleko i ubacivala veceru i uzine dve. Mislim da sam pisala vec da je moja J rodjena sa 4kg i sa 13meseci je imala 10kg a ruca ihahaaaaa kolicinski ali eto, takva je i bas mi je medena ovakva kakva jeste [sm=smiley27.gif] uzivaj u bebi i ne brini. Kristal, ja jeddva cekam da moju neko pricuva. Ma cak se i ne okrene kada izadjem iz sobe, sto mi je jako drago jer imam primer kod sestre moje koja nije mogla nigde da mrdne od sina, uzas.... i kada je pocela da radi (on je imao tada dve i po godine, inace je jos sisao) to je bilo urlikanje kada ona izadje iz kuce. Dijana, ne brini zbog dojenja, sedam meseci ipak nije malo a i ovako ste vec odavno poceli sa klopom. Sanjice, ja dosla u nas kraj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|