Klarita -> RE: Razgovori mama 7/14 [chat] (31.7.2014 9:53:24)
|
Hellooooou! Danima smo neraspolozni svi skupa[sm=zmeden.gif] Ubi nas ovo vreme glupavo[sm=hudicek1.gif] Ja sam juce kupila calgel (dentinox kapi nema, deficitarne su) i probavam da vidim da nije nervoza kod N od toga. Stalno gura ruke u usta, stalno, i sta god uzme u ruke on vuce u usta i nervozan je straaaaasno. Ni sekund ne smemo da ga ispustimo iz vida jer je sav okretan[sm=smiley13.gif] vec se okrece na stomak, ali ne zna da se vrati na ledja, pa dok isise prekrivac ili carsav koji je ispod njega, popiz[sm=smiley35.gif]...juce popodne sam plakala jer ja stvarno nisam navikla na takvo dete[sm=smiley36.gif] K je bila zlatna beba, beba za pozeleti...ovo, ovo je haoooooooos. Majka me tesi da budem srecna sto bar spava nocu, da...ali kad se uspava. Poc je pitala za plakanje pre kupanja, paaaa, nema pravila, zaista nema....par veceri place, pa par ne, pa uopste ne spava svaki dan u isto vreme, ne jede u isto vreme, skroz je nepredvidivo dete[sm=smiley29.gif] Par dana se razvali od mleka, pa dan dva mrljavi, odbija...pa tako u krug. Pricate o znojenju....K se toliko znoji da smo joj proveravali glukozu u krvi[sm=smiley29.gif] mm je panicar i hipohondar...molila sam Boga da ne sazna za ispitivanje hlora u znoju jer bi se zapeo da odradimo i to. Gde god da krenem s njom, pa makar i do mojih na sat dva, moram da nosim stvari za presvlacenje. Ukapirala sam i da odkad je redovno presvlacim, manje je slinava tj bolesna[sm=smiley9.gif] mozda sam malo freek, ali je ranije non stop bila bolesna paaaaa eto...cim zavrsi sa igrom i smiri se, ja odmah, hop, presvlacim majicu, neretko i gacice. Odoh malo da svrljnem po RR, N konacno spava...nadam se da ce malo oduziti!
|
|
|
|