Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 7:55:14
|
|
|
|
Štetica
|
Trcosava trudnica vam je otvorila temu, ja sam prva svratila da vas povucem odavde,tako da ocekujem preseljenje u trudnicke teme u velikom broju.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 9:46:49
|
|
|
|
7marii
|
Zene ajd na ,juuuu danas 26 d.c nema je jos uvek ,a nema nikakvih naznaka ni da ce danas doci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:08:12
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Trcosava trudnica vam je otvorila temu, ja sam prva svratila da vas povucem odavde,tako da ocekujem preseljenje u trudnicke teme u velikom broju. Po komandi vas dva trudna kapetana, da s zapljunem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:33:47
|
|
|
|
Jole84
|
I ja da vas zapljunem pa da bude velika seoba crtica Ameli nisam te zaboravila vučem vas sve,ali moram prvo ove moje stare crtke da izvučem kranom pa će da krene kao podmazano
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:35:01
|
|
|
|
Verolina
|
Jolence
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:37:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Zene ajd na ,juuuu danas 26 d.c nema je jos uvek ,a nema nikakvih naznaka ni da ce danas doci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:42:48
|
|
|
|
Jole84
|
Višnjičice moja ajd na ladan sok od višnje,pravila sveki mnogooo je lep
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:50:17
|
|
|
|
Verolina
|
Jaoj, misko, bolesna sam ti kao pseto.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:52:59
|
|
|
|
Jole84
|
Šta ti je
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 10:57:08
|
|
|
|
Verolina
|
Ma zaradila sam neku gripcinu usred leta....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 11:00:22
|
|
|
|
Jole84
|
Uh bre baš bezveze,gde zakači to Cepaj limunade i bacaj se na preznojavanje,brzo da mi ozdraviš
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 11:02:50
|
|
|
|
Verolina
|
Hocu hocu Sta radi Mila? Je l' krka?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 11:35:08
|
|
|
|
Jole84
|
Evo baš je puštala alarm,halapljivica mala,kad ogladni sudaramo se po kući
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 11:36:54
|
|
|
|
Verolina
|
Ako ako, samo nek radi krkenzi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 16:37:29
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Crtice evo i mene da vas povucem pa da se sto pre selite u trudnicke teme da se druzimo Za koga navijamo ovih dana, ko ne treba da dobije?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 18:45:24
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic, brzo ozdravi,ojacaj imunitet i stize jesen i tvoja beba Kumo za vas dve poseban Amelija jako
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 20:35:35
|
|
|
|
amelia
|
Meni danas skocila temperatura juce je izgleda bila O i steta sto mi muz dolazi mozda sutra bas kad je prosla ovulacija a trebao je pre nedelju dana ali idemo dalje jokce jolence jedan grlisa za vas. Verka da nam ozdravis sto pre [sm=smiley1.gif..
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 20:51:31
|
|
|
|
Verolina
|
Pregrmecu Cekam da mi dodje ciklus, pa da ocnem sa brisevima polako.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 20:53:20
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Sanjchezze Crtice evo i mene da vas povucem pa da se sto pre selite u trudnicke teme da se druzimo Za koga navijamo ovih dana, ko ne treba da dobije? Jaaa,trebala sam 29-30.6 ali cekam jos malo posto mi je O bila 13d.c a danas je 26d.c. Dala sam joj rok jos neki dan Ali krece kao da me bolucka stomak,tako da mozda i dodje u toku noci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 21:34:44
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic, jos malo pa krecu pripreme joj ja sam uzbuđena zbog vas neopisivo kako je tek tebi gde ces raditi postupak?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 21:44:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ma zaradila sam neku gripcinu usred leta.... Di ti vide leto života ti????
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 1.7.2014 21:54:15
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Ja cim udjem u kratak rukav pocelo leto
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 2.7.2014 9:19:51
|
|
|
|
7marii
|
Jutro zene ovaj mesec od mene nista,sinoc stigla . Doduse samo je neki sekret braonkast ali sad ce i ona verovatno,a i stomak me boli. Tako da to,je to. Bar sam dogurala do 27d.c,napredujem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] 2.7.2014 18:35:47
|
|
|
|
17 joka
|
marii bice sledeci mesec
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Jedna, dve ili tri bebice :)Lady412Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)Jednu (
59%)
Dve (
32%)
Tri (
9%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!