SunFlower -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (29.7.2014 23:35:34)
|
Mami mami to je od sirenja materice, mene tako nekad jako zigne kad naglo ustanem ili kinem... A zadnja dva dana me jako ziga ova kost na levom guzu da me izvinete[sm=smiley36.gif] dal je karlicna kost sta li je, ne razumem se u anatomiju[sm=smiley36.gif] kao da mi je tu neki nerv prikljesten. Blagi boze, sta li ce tek biti u 7,8,9 mesecu? O pomoci mi ne govorite, nemam ovde kog ni da me opsuje sto se kaze a kamoli pomogne, sina vodim sa mnom na preglede, laboratorije, svuda. Ali se uoste ne zalim, cak naprotiv, s obzirom da cuvanje moje dece znaci i mesanje u njihovo vaspitavanje, kvarenje postojecih dobrih navika, prerasporedjivanje stvari u mojoj kuci, o pitanjima, komentarima i mesanju u moj privatni zivot i da ne govorim. Sve ovo vazi za moju svekrvu, mama mi je ok samo eto, daleko. Tako da, bolje meni 'vako.[sm=smiley1.gif] Jovice, moj sin sad u septembru krece po prvi put u vrtic, ne znam kako je dole ali ovde redovno izlaze obavestenja kad se bilo koja bolest pojavi u vrticu, cak i obicne viroze, tako da ne brigam, malo vise cu obratiti paznju nego inace i to je to.
|
|
|
|