Trcosava -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (7.7.2014 19:58:05)
|
Elem, putovanja. Šesti mesec, moj dragi i ja krećemo put Beograda 1. avgusta. Biseri! Tačnije on je biser, jer ja nisam znala da prvog avgusta pola Evrope kreće na odmore. I taaako krenemo mi oko 5 ujutru, prvo zaglavimo u koloni u Slo nekih sat i po vremena vremena. Pa onda kod Rijeke gužva i onda finale. Izlazak iz Cro i ulazak u Srb. U kolonu smo stali u 11 h, a u Srb ušli u 5 popodne. Temperatura - termostat na autu se zakucao na 50°C. Mi ni trunke vode. Pa mi nije ništa falilo. Pre toga sam vozom putovala, ponela i cveće neko za mamu, natovarila torbe, laptop i u Zg nas izbace iz voza, ne ide dalje. Čekamo 2 sata na sledeći. I opet, ništa mi nije falilo. Kapiram ja da neki jako teško dolaze do vsvojih bebica, ali po meni doktori tu imaju glavnu reč. Mada, ja moje nikad nisam ni pitala da li smem [sm=jezicek.gif] - samo kažem, ja odo'. Bez ljutnje Daco, mislim da me ne shvatiš pogrešno. Eto. Eh da, moj put za Bg sa onim likom je otpao jer on ne zna u koliko sati bi krenuo plus mora i do Kopra da ide, a mm radi sutra. I to bi izgledalo ovako: mm ponese sve stvari, pa onda se on nekad u neko doba javi da kreće. Pa ja onda letim na bus sa Anom, pa do Kranja. Tako da... Biće da ću vrlo verovatno ja sa Anom na bus, možda i sad za weekend.
|
|
|
|