Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 8.10.2009 15:20:24
|
|
|
|
luna7
|
Meni su za sada ok muževi mojih prijateljica. Sa nekima mogu popričati više sa nekima malo manje ali smo si ok. Ja i suprug se družimo skupa i sa njegovim društvom i sa mojim. Neko nam se dopada manje neko više. Neki puta ja idem sama sa prijateljicom na kavu, a neki put su tu i muževi. Isto tako je i sa muževim društvom, neki put je sa frendovima sam a neki put idemo svi skupa i žene i muževi .
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 8.10.2009 15:26:10
|
|
|
|
gina
|
Ako su njima njihovo muzevi dobri, meni su jos bolji!!! I ovako s njima nemam neka druzenja kao sa drugaricama. Ali i nemam bas najbolja misljenja o svakom od njih ali to zadrzavam za sebe da bih svoje drugarice ispostovala.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 9.8.2017 22:33:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako su dobri mojim drugaricama i meni su mada ja, generalno volim da se druzim sa njima bez muskog društva.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 10:02:15
|
|
|
|
Sarav
|
Ok su mi, družimo se svi zajedno.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 11:13:24
|
|
|
|
krin 40
|
Pa i nisu se baš "proslavile" čast izuzetcima
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 12:21:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hmm..nesto nisam ni razmisljala.o njima. Dovoljno da su prema meni ok , a sa njima zive pa same su birale.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 12:37:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne mogu da generalizujem, imam razlicita misljenja.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 14:29:57
|
|
|
|
emicaa
|
Sto neko napisa ako su dobri njima dobri su i meni.Ni o jednom nemam ruzno misljenje jos uvjek
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 15:49:24
|
|
|
|
Dragce86
|
Hm, imam super drugaricu koja ima momka koji je snob i muska sponzorusa...Ja to vidim i kazem joj a ona meni - Dragce, imam i ja svojih mama. I na tome se zavrsi, a ja vise nikad ne dodjem u situaciju da ga prokomentarisem...Njoj valja - briga me. Na kraju ce ispasti da sam ljubomorna, neka hvala.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 19:22:01
|
|
|
|
krin 40
|
Podrazumeva se da ako njima valjaju,baš me briga.Samo,prosto,neki od njih mi se ne svidjaju.Mozda ni ja njima
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 23:16:49
|
|
|
|
vocicana
|
Slazem se sa tobom. Nisam nikada nistakomentarisala, jer mi nije tema. Ako se lepo i normalno slazu i dopunjuju, postuju, akovidim da je srecna svaka ponaosob, meni je to mnogo lepo. Ima doduse jedan, nemam lepo misljenje, uvek ga iskazem, kada sa njom razgovaram o njemu, rastavljeni su, ali briga me, jer je zakacio i mene, kroz vise razlicitih segmenata, uopste me ne tangira da li se on ljuti, da li je cuo, nisam do sada nikako imala prilike da dodjem do izrazaja i onako mu u oci kazem stamislim, ali doci cei taj trenutak. Sto mi se sadane namesti ovako nadrndanoj, tako bi mi leglo da se izlajem, kao budali samar.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:34:41
|
|
|
|
krin 40
|
Voći ništa sladje nema nego kada si nadrndan pa ti naleti "na penal"
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:49:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam o jednom imala grozno misljenje. Hvala Bogu, razveli su se Drugarica je znala moje mišljenje, naravno.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:52:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ma dok se čovek sam "ne zakuca" džaba tudje mišljenje
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 9:08:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svaka cast tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. To svaki put to pomislim.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 9:17:02
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Svaka cas_t tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. To svaki put to pomislim.
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.8.2017 9:18:34 >
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 14:02:03
|
|
|
|
emicaa
|
najbolje drugarica se davno zabavljala sa likom koga ja nisam mogla ocima gledati.Ona je to znala,a i ja sam znala da i on mene ne voli uopste.Njoj za ljubav odem sa njima na kafu i mi samo rezimo jedno na drugo.Kad su raskinuli mnogo mi je bilo drago.Bilo mi je zao nje jer je patila ali drago sto se rijesila kretena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?