Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 8.10.2009 15:20:24
|
|
|
|
luna7
|
Meni su za sada ok muževi mojih prijateljica. Sa nekima mogu popričati više sa nekima malo manje ali smo si ok. Ja i suprug se družimo skupa i sa njegovim društvom i sa mojim. Neko nam se dopada manje neko više. Neki puta ja idem sama sa prijateljicom na kavu, a neki put su tu i muževi. Isto tako je i sa muževim društvom, neki put je sa frendovima sam a neki put idemo svi skupa i žene i muževi .
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 8.10.2009 15:26:10
|
|
|
|
gina
|
Ako su njima njihovo muzevi dobri, meni su jos bolji!!! I ovako s njima nemam neka druzenja kao sa drugaricama. Ali i nemam bas najbolja misljenja o svakom od njih ali to zadrzavam za sebe da bih svoje drugarice ispostovala.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 9.8.2017 22:33:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako su dobri mojim drugaricama i meni su mada ja, generalno volim da se druzim sa njima bez muskog društva.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 10:02:15
|
|
|
|
Sarav
|
Ok su mi, družimo se svi zajedno.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 11:13:24
|
|
|
|
krin 40
|
Pa i nisu se baš "proslavile" čast izuzetcima
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 12:21:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hmm..nesto nisam ni razmisljala.o njima. Dovoljno da su prema meni ok , a sa njima zive pa same su birale.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 12:37:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne mogu da generalizujem, imam razlicita misljenja.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 14:29:57
|
|
|
|
emicaa
|
Sto neko napisa ako su dobri njima dobri su i meni.Ni o jednom nemam ruzno misljenje jos uvjek
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 15:49:24
|
|
|
|
Dragce86
|
Hm, imam super drugaricu koja ima momka koji je snob i muska sponzorusa...Ja to vidim i kazem joj a ona meni - Dragce, imam i ja svojih mama. I na tome se zavrsi, a ja vise nikad ne dodjem u situaciju da ga prokomentarisem...Njoj valja - briga me. Na kraju ce ispasti da sam ljubomorna, neka hvala.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 19:22:01
|
|
|
|
krin 40
|
Podrazumeva se da ako njima valjaju,baš me briga.Samo,prosto,neki od njih mi se ne svidjaju.Mozda ni ja njima
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 10.8.2017 23:16:49
|
|
|
|
vocicana
|
Slazem se sa tobom. Nisam nikada nistakomentarisala, jer mi nije tema. Ako se lepo i normalno slazu i dopunjuju, postuju, akovidim da je srecna svaka ponaosob, meni je to mnogo lepo. Ima doduse jedan, nemam lepo misljenje, uvek ga iskazem, kada sa njom razgovaram o njemu, rastavljeni su, ali briga me, jer je zakacio i mene, kroz vise razlicitih segmenata, uopste me ne tangira da li se on ljuti, da li je cuo, nisam do sada nikako imala prilike da dodjem do izrazaja i onako mu u oci kazem stamislim, ali doci cei taj trenutak. Sto mi se sadane namesti ovako nadrndanoj, tako bi mi leglo da se izlajem, kao budali samar.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:34:41
|
|
|
|
krin 40
|
Voći ništa sladje nema nego kada si nadrndan pa ti naleti "na penal"
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:49:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam o jednom imala grozno misljenje. Hvala Bogu, razveli su se Drugarica je znala moje mišljenje, naravno.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 8:52:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ma dok se čovek sam "ne zakuca" džaba tudje mišljenje
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 9:08:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svaka cast tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. To svaki put to pomislim.
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 9:17:02
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Svaka cas_t tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. To svaki put to pomislim.
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.8.2017 9:18:34 >
|
|
RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drug... 11.8.2017 14:02:03
|
|
|
|
emicaa
|
najbolje drugarica se davno zabavljala sa likom koga ja nisam mogla ocima gledati.Ona je to znala,a i ja sam znala da i on mene ne voli uopste.Njoj za ljubav odem sa njima na kafu i mi samo rezimo jedno na drugo.Kad su raskinuli mnogo mi je bilo drago.Bilo mi je zao nje jer je patila ali drago sto se rijesila kretena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Strpljen - SpasenZellPosle koliko meseci, godina pokusavanja ste uspesno ostale u drugom stanju?0-3 meseca (
48%)
3-6 meseci (
10%)
6-12 meseci (
8%)
1-2 godine (
10%)
2-4 godine (
10%)
vise od 4 godine (
14%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!