RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

luna7 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (8.10.2009 15:20:24)

Meni su za sada ok muževi mojih prijateljica. Sa nekima mogu popričati više sa nekima malo manje ali smo si ok. Ja i suprug  se družimo skupa i sa njegovim društvom i sa mojim. Neko nam se dopada manje neko više. Neki puta ja idem sama sa prijateljicom na kavu, a neki put su tu i muževi. Isto tako je i sa muževim društvom, neki put je sa frendovima sam a neki put idemo svi skupa i žene i muževi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

gina -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (8.10.2009 15:26:10)

Ako su njima njihovo muzevi dobri, meni su jos bolji!!!
I ovako s njima nemam neka druzenja kao sa drugaricama.
Ali i nemam bas najbolja misljenja o svakom od njih ali to zadrzavam za sebe da bih svoje drugarice ispostovala.

IvanaSK RR -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (9.8.2017 22:33:14)

Ako su dobri mojim drugaricama i meni su [sm=smiley36.gif]mada ja, generalno volim da se druzim sa njima bez muskog društva.

Sarav -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 10:02:15)

Ok su mi, družimo se svi zajedno.

krin 40 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 11:13:24)

Pa i nisu se baš "proslavile" čast izuzetcima

Anck Su Nmaun -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 12:21:22)

Hmm..nesto nisam ni razmisljala.o njima. Dovoljno da su prema meni ok , a sa njima zive pa same su birale.

Mala Elena -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 12:37:14)

Ne mogu da generalizujem, imam razlicita misljenja.

emicaa -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 14:29:57)

Sto neko napisa ako su dobri njima dobri su i meni.Ni o jednom nemam ruzno misljenje jos uvjek [sm=smiley36.gif]

Dragce86 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 15:49:24)

Hm, imam super drugaricu koja ima momka koji je snob i muska sponzorusa...Ja to vidim i kazem joj a ona meni - Dragce, imam i ja svojih mama. I na tome se zavrsi, a ja vise nikad ne dodjem u situaciju da ga prokomentarisem...Njoj valja - briga me. Na kraju ce ispasti da sam ljubomorna, neka hvala.

krin 40 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 19:22:01)

Podrazumeva se da ako njima valjaju,baš me briga.Samo,prosto,neki od njih mi se ne svidjaju.Mozda ni ja njima

vocicana -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (10.8.2017 23:16:49)

Slazem se sa tobom.
Nisam nikada nistakomentarisala, jer mi nije tema. Ako se lepo i normalno slazu i dopunjuju, postuju, akovidim da je srecna svaka ponaosob, meni je to mnogo lepo.
Ima doduse jedan, nemam lepo misljenje, uvek ga iskazem, kada sa njom razgovaram o njemu, rastavljeni su, ali briga me, jer je zakacio i mene, kroz vise razlicitih segmenata, uopste me ne tangira da li se on ljuti, da li je cuo, nisam do sada nikako imala prilike da dodjem do izrazaja i onako mu u oci kazem stamislim, ali doci cei taj trenutak.
Sto mi se sadane namesti ovako nadrndanoj, tako bi mi leglo da se izlajem, kao budali samar.

krin 40 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 8:34:41)

Voći ništa sladje nema nego kada si nadrndan pa ti naleti "na penal"

IvanaSK RR -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 8:49:18)

Ja sam o jednom imala grozno misljenje. Hvala Bogu, razveli su se [sm=smiley36.gif] Drugarica je znala moje mišljenje, naravno.

krin 40 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 8:52:40)

Ma dok se čovek sam "ne zakuca" džaba tudje mišljenje

Sanjica26 RR -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 9:08:45)

Svaka cast tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. [sm=smiley36.gif]To svaki put to pomislim.

krin 40 -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 9:17:02)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Svaka cas_t tim muzevima kako izdrzavaju sa tim zenama. [sm=smiley36.gif]To svaki put to pomislim.

[sm=bravo.gif]
[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Sta mislite o muzevima/momcima vasih drugarica? (11.8.2017 14:02:03)

najbolje drugarica se davno zabavljala sa likom koga ja nisam mogla ocima gledati.Ona je to znala,a i ja sam znala da i on mene ne voli uopste.Njoj za ljubav odem sa njima na kafu i mi samo rezimo jedno na drugo.Kad su raskinuli mnogo mi je bilo drago.Bilo mi je zao nje jer je patila ali drago sto se rijesila kretena

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]