Klarita -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo (1.10.2014 22:44:05)
|
Ma, cuti, nije tema, ali danas se uslogirah u grad[sm=smiley13.gif] Sretnem zenicu sa detetom, dete cetvoronoske okrenuto u kolica (vozi se kao Nikola od Mod nase [sm=smiley36.gif]) i zapricamo se, naravno, kakva su deca koje sta jede...elem, beba devojcica starija od N 10 dana (uredno kleci, bez ikakvog cimanja, klacenja, drzi se rukama za rucke, na kolenima je) pije 5 puta dnevno mleko (kravicu naravno, Doco, ima tema o tome, ja sam strogo protiv kravljeg pre godinu dana)a, ova joj ubacuje po kasicku dve impamil jer joj to davala do tri meseca, pa da gu zal'ze sas miris i ukus[sm=smiley19.gif] nisam znala da li da se smejem ili placem. Dok mi to prica, vadi iz torbe smoki i roni i prstima i daje joj (sta je ljudima sa tim smokijem, kukuuuuu) kad je krenula ka N, panicno sam skrenula na drugu stranu ulice[sm=smiley36.gif] Malo sam ti ulepsala pricu, ali dete napredno, lepo rucka, pije mleko (kravica sa kasikicom AD praha) a, rucka sve, samo bez zaprske[sm=smiley19.gif] opet ne znam da li da se smejem ili placem N je prvi put danas meso probao, p r o b a o jer je gospodin dzver[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|