Mariya -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (18.2.2015 14:04:15)
|
Daco meni je bas primetno nadoslo mleko kad sam pocela da pijem fitolat, moguce da je od toga. Dok je bila manja, H je radila to sto opisujete, da place, pusta pa trazi bradavicu, mlatara rukama i odguruje se nogama kad bi joj nesto smetalo, recimo izvrnulo joj se uvo, ili je htela da podrigne a najcesce je kakila. Tad sam je podizala, namestila usi, odecu, ona je obavila podrigivanje i kakenje i onda je nastavila mirno da sisa. A sad...Ja cu izludeti od nje, stalno se okrece, prevrce, okrece glavu, sve hoce da vidi, da razgleda, mlatara rukama i nogama, trpa ruke u usta. Nas podoj je cirkus pravi, jednom cu morati da je snimim. Posto je dojim lezeci, stavim je na bok, onda svojom nogom pridrzavam njenu guzicu da se ne okrene, pa jednom rukom drzim nju iza ledja da se ne okrene(jer ako je drzim za rame onda tek krece borba[sm=smiley29.gif]) i istovremeno obuzdavam njene ruke da ne mlatara sa njima i ne strpa ih u usta, a drugom rukom joj guram bradavicu u usta i istovremeno je drzim da dobije vazduh jer se ona u medjuvremenu savila kao kifla i nabila nos u dojku[sm=smiley36.gif]...Ma ja stvarno ne znam kako uopste uspevam da je podojim sa dve ruke. Trebale bi mi 4 za ovo dete. Da, zaboravila sam da ramenom i bradom pridrzavam zvecku ili telefon koji ce joj privuci paznju da okrene glavu prema meni....[sm=smiley22.gif]
|
|
|
|