Mariya -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (1.2.2015 22:28:38)
|
Da pohvalim fitolat tablete, bas mi je super nadoslo mleko otkad ih pijem! Kad sam dojila Lu, pre 3 godine sam ovde na rr procitala savet kako ugurati bebi bradavicu u usta: uhvatiti dojku izmedju kaziprsta i srednjeg prsta, kao cigaru[sm=smiley36.gif] i tako joj gurnuti u usta. A sad da zakukam[sm=hudicek1.gif]ja cu bre da poludim od ovog mog deteta. Ona zadnjih nedelju dana sisa samo kad spava. Pre malo manje od mesec dana je pocelo sve da je zanima, pa joj je sve interesantnije nego sisanje. Znam da je to normalno, ali izludi me dete jer je do sad sisala, mogli su da je cackaju, joj skacu po glavi(sto Lu radi[sm=smiley29.gif])da se dernjaju, ma topovi da gruvaju ona bi sisala. a sad... Moramo da budemo skroz u tisini, da smanjim tv i niko da ne progovara tih 15 minuta. Ako slucajno cuje Lu, gotovo je sa sisanjem. Okrece glavu i trazi je pogledom, pocinje da guce... 'Aj sve to nego sad sisa samo pred spavanje. ona ujutru sisa oko 7-8, pa nastavi da spava do 10 i kad se probudi nece da sisa sve do 1 sat kad spava ponovo. Cim ja nju okrenem na stranu i legnem pored nje, ona pocinje da se baca, odguruje, vristi kao da je cu da je derem a ne dojim....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]tek kada joj se prispava tad mogu da je podojim. izludjuje me.
|
|
|
|