little_one -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (10.9.2014 11:16:44)
|
IZVORNA PORUKA: degu Takođe kad je dojenje u pitanju njoj sad treba mir, čim nam neko dođe nema ništa od dojenja, unervozi se, nekad vrišti, nekad prestane da sisa i sluša, načulji uši [sm=smiley36.gif] A mislim da je Ljiša pisala da se treba informisati, to je istina velika. Da nisam čitala o dojenju a smo sam to i čitala, mislim da ne bi bilo ništa od dojenja. Grudi su mi postale meke već sa 10 dana i sad su stalno mekane, jedino ako noću preskoči slučajno jedan obrok pa opet nabreknu. Da nisam čitala mislila bih da nema mleka. I stalno mi je u glavi da su grudi protočni bojler što kaže NM, kad je u skoku i isprazni ih al vuče do besvesti opet pokrene refleks otpuštanja mleka. A to vrištanje smo imali i mi, sve su to faze, nešto joj smeta, umor, položaj, boli je stomačić il je u skoku pa nervozira. Znala je tako da vrišti i vrišti pa uhvati malo sisu, pa pusti i sve tako, pa opet pokušam kad se smiri. I na sve to, zbunjenoj mami, dodje dobronamjerna mama, baka, tetka, strina...dopunite sami, i sazaljivo kaze dijete ti nemas mlijeka, dijete ti je gladno...i za informisanje se slazem, ja sam do besvijesti citala sa Andreom dok sam bila trudna a i sada drugi put jer je Aleksandra drugacija beba pa je imala svoje fazone...jos nas alergija sad zeza i tek smo prije mozda mjesec dana pocele fino da sikimo...i milion puta sam pomislila kako bi sve bilo lakse da odustanem...al inadzija pa to ti je...
|
|
|
|