Jeca* -> RE: Gde da naručim tortu za Milošev 1. rođendan? (22.9.2009 23:41:30)
|
Tamaris je firma iz Pozarevca. Od nedavno imaju sediste u Bgu. Moja mama zna vlasnike pa je direktno narucila u Pozarevcu i donela tortu odande, ali su uslovi i cene isti. Ove torte naplacuju po obliku. Imas na sajtu "decije torte" i mozes da pozoves da pitas za cenu odredjene koja te zanima. Čak, koliko sam videla, rade i isporuku. E sad, ako se dobro sećam, pošto smo tih dana plaćali gomilu stvari, ova torta je bila oko 4000,00, ali nemoj uzeti ovu cenu zdravo za gotovo, jer uopste nisam sigurna, a sad mi kasno da zovem kevu da je pitam. Stvarno je bila fenomenalna, uopste ne bih preporucivala da nisam sigurna i u ukus i u izgled. a evo sa njihovog sajta: NARUČIVANJE Naručivanje torti i kolača vrši se putem telefona, ipak u svakom trenutku u našim prodajnim centrima u Beogradu i Požarevcu možete naći veliki izbor već gotovih i svežih proizvoda. Naručivanje se vrši putem telefona koje možete naći na kontakt stranici. DOSTAVA Za sve prilike i proslave vršimo usluge prevoza i dostave naših proizvoda za sve destinacije u zemlji. Dostava se vrši u posebnim "Tamaris" vozilima u tačno dogovoreno vreme.
|
|
|
|