Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 16:14:22
|
|
|
|
moja ciklama
|
Dragi moji, jako mi je bitno da iskreno popunite anketu. Kratka je, a bitna mi. Anonimna! Hvala. KLIK
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 19:24:26
|
|
|
|
jovicaa
|
uradila
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 19:44:43
|
|
|
|
mamamikka
|
odavno
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 6.9.2017 22:10:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 8:41:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ja ne
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 14:04:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha 😁😁 Aj neko ko da, pa da caskamo
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 14:06:20
|
|
|
|
krin 40
|
Madaa..lažem,kod moje sveki je sve organsko
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 15:51:01
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋 Ja da za bebu samo, imam dosta toga iz svoje baste, sto nemam narucujem sa sajta biospajz ili kupujem u radnji Moj salas u NS-u
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 18:32:52
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: mama Jo Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋 Ja da za bebu samo, imam dosta toga iz svoje baste, sto nemam narucujem sa sajta biospajz ili kupujem u radnji Moj salas u NS-u O, sjajno, jos u NS 😊 Mi dosta toga donosimo sa sela od mojih, ali desi se da ne odemo tamo i da nam zafali... Jedno vreme smo uzimali Vozar, ali nema ih u nasoj blizini uvek... Gde se tacno nalazi taj salas? 😊
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 20:40:07
|
|
|
|
degu
|
Kod Nis-a, preko puta limanskog parka izmedju zgrada, znaci izmedju Bulevara oslobodjenja i Sekspirove ulice
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:32:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaaaa znam, sjajno, oticemo tamo svakako 😊 Jel imaju samo voce i povrce ili i ostalu hranu?
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:38:07
|
|
|
|
degu
|
To je mala radnjica, samo organsko voce i povrce, brasna, griz i tako te stvari.
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:40:33
|
|
|
|
mama Jo
|
U principu to je i to uglavnom sto treba... Sjajno nisam nikada bila kod njih... Hvala puno draga 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Pomozite za odabir imenaanajidCekamo blizance i dvoumimo se oko imena.Dajte nam svoje misljenje.Aleksa i David (
50%)
Damjan i David (
20%)
Aleksa i Damjan (
29%)
Ukupan broj glasova: 206Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!