RE: Skidamo pelenu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

vocicana -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.4.2018 8:14:03)

Bravo Maraj! Napredak! Ja cu danas ne znam ni sama kako i sta, ali moramo da nastavimo sa rutinom.[sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.4.2018 11:49:06)

[sm=smiley36.gif] Maraj sreca bilo cvrsto hahaha... Jaooo ti sad kao ja sa psom, ne dajem nikom da je hrani osim granulama da mogu lakse po dvoristu da pokupim izmet jer bude cvrsto ahha...Jaoo muke nase.

Hajd zelim vam da masterirate i kakenje na nosu. Hihii..Inace ja sam strogo pogotovo u pocetku drzala nosu u wc-u nije se iznosila, i onda je skapirala u jednom momentu da nosa moze da se nosa gde hoce pa je do cetvrte godine odlazila po nos u wc i onda kakila "po kuci" al to ovom deranu mislim da necu dozvoljavati[sm=smiley36.gif] sa njim cu da budem tvrdoglava i da istrajem da je samo wc za piskenje i kakenje. Ovvako ova moja sedela na nosi i pola sata jer joj eto bio gust

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.4.2018 13:24:33)

Ljiso ovaj moj nece da sedi na nosi. Samo kad oseti da mu se piski sjuri se na nju. Danas smo isli da dokupimo jos gaća i potkosulja. Piskio je napolju u travici [sm=bravo.gif]
E onda smo otisli u park. Gospodin se ukakio u gace. Dakle , juce na tepih, danas u gace

jess021 -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.4.2018 14:49:05)

Maraj, ne razumem zasto nije uvek u gacicama. Bice manje stete i ako se upiski a pogotovo ako se ukaki. Ja L nikad nisam o stavljala golisavu, to mi je nekako bas bzvz da tako ide po stanu i se da golom guzom.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (9.4.2018 15:41:59)

Jess iz nekog razloga voli da je golisav....
A kad popije flasicu soka/caja... piski 3-4 puta u razmaku od par min pa mu tada ni ne oblacimo gacice. Postavila sam cisto cebence pa na njemu sedi. Nisam ni ja za to da mi gologuz sedi svuda po kuci

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 8:43:15)

Jucerasnji 4.dan protekao super. Nije se upiskio. Trazi da piski u nosu i sav je srecan kad se ispiski u nju. E kakenje nam ne i dalje pod znakom pitanja. Nije hteo da kaki ni juce u nosu. Videli smo da hoce da kaki, rekli mu da kaki u nosu, on nije hteo, otrcao je u kuhinju i tamo se iskakio [sm=zmeden.gif]
Ne znam kad ce to da prelomi u glavi....
Inace od jutros situacija, probudio se u 5 jutros, trazio da piski [sm=bravo.gif] pelena mu bila suva. I evo nastavio da spava

Milena18 -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 9:04:20)

Bravo za dečkonju, Maraj! Savladaće on i ovo drugo za neki dan, ne brini. Pa u početku nije hteo ni da piški u nošu, a vidiš kako je sada sav srećan zbog toga. Baš mi je drago što vam tako dobro ide.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 10:29:08)

Joj evo jos jedne situacije od malo pre. Ja u kupatilu L me zove da dodjem. A on se ukakio u dnevnoj na 2 mesta. Jako malo al je vise redje bilo....vidim po njemu da mu je krivo. Stavim ga na nosu, i on tu zavrsi poslic po prvi put. Ali onda sledilo ribanje tepiha i nose. Joj kako cistite nosu kad je malo redje...[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] jes glupo pitanje al, umalo peglu nisam bacila...

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 13:06:43)

[sm=smiley36.gif] mnogo lakse nego usranu guzicu ahhaah... Prospem nosu u wc solju i onda pod tusem operem nosu prospem u wc solju i ponovo i ponovo i ponovo ako treba [sm=smiley36.gif]

Super, bravo za derana. [sm=bravo.gif]
Ubrzo cete se otarasiti pelena.

Ana RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 13:20:22)

Maraj, isperem dobro pa poprskam asepsolom i operem. Mada, sećam se da je uglavnom mm to radio [sm=jezicek.gif]

I moj Marko je imao trip od kakanja u nošu, jedno tri dana se mučio. Ali brzo je prelomio. on je zadužen i za povraćanje jer ja nemam želudac za to.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 13:30:39)

Ma ja sam njega i prala u kadi nakon ove situacije. A nosu sam isto kasnije isprskala asepsolom. Nesto mi bas tesko palo. Srecna sam stk je danas prvi put kakio u nosu....al kud retko , kod mene da se desi, kada sam sama sa njim. Ubi se jos ribajuci i tepih...

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 13:32:46)

Maraj ja ne znam kako je to kad beba kaki retko(mozda uskoro saznam eheh) jer se moja D muci sa tvrdom stolicomod rodjenja. Samo onaj mekoniju izbacila ko svet i u pocetku joj bilo lepo zlatno govance posle smo se patili i patili i patili

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (11.4.2018 13:33:36)

Sin je dugo imao problem sa kakom. Tj. kako smo presli na nosu on se suzdrzavao da ne kaki. Par meseci su muke trajale, pa boli stomak, pa ne moze. ..

vocicana -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:34:56)

Tih sto je to strasno. Bice Maraj ok. Ja nosu sredjujem na isti nacin, mada ne koristim Asepsol, isperem je dobro i imam sundjer pa je izribam Cif-om.

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:43:47)

ja sve ribam u kupatilu sonom kiselinom pa i nosu.

vocicana -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:45:29)

Ma kakvi, ovaj mali je poceo da istrazuje svu hemiju po kupatilu, nemm gde da ispodizem te stvari, kakva sona kiselina

Misha i Ljisha -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:51:40)

auuu da to je nezgodno.Moja D npr nikad nije bila nesto zainteresovana za tu hemiju. Mm mi cak stalno prigovarao kako ne podignem na neko mesto al kad stvarno njoj nikad nije palo na pamet nista ni da pipne. Sa deranom cu videti kakav ce biti

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:53:33)

Voci, moj sin je tako "pio" mr Proper [sm=smiley36.gif]
Maraj, kako je prosao dan?

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 21:58:27)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

auuu da to je nezgodno.Moja D npr nikad nije bila nesto zainteresovana za tu hemiju. Mm mi cak stalno prigovarao kako ne podignem na neko mesto al kad stvarno njoj nikad nije palo na pamet nista ni da pipne. Sa deranom cu videti kakav ce biti

Isto. Nijedna nije to dirala. Nisam morala da sklanjam.
Nosu isperem vrelom vodom. Ako je uprljana neko sredstvo i sundjer. Posle asepsolom isprskam.

MasnaMasnica -> RE: Skidamo pelenu II deo (12.4.2018 22:02:20)

Evo mi smo za 3 dana skinuli pelenu. As neki dan skidamo i nocnu. Bas sam ponosna na nju😊. Sve je shvatila brzo. Prvi dan se upiskila jednom samo.

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.4.2018 8:04:44)

Super masnice.
L je super. Piski samo u nosu. Trazi. I kad smo napolju, "zaliva travicu" nikad mu se ne desi da se upiski. Tacno je svestan

Ali kaka...juce oce da kaki, nece da kaki. Sedne na nosu pa ustane. Pa trci pa opet sedne pa ustane. I nikako. Da bi se iskakio pored nose na tepih. Jos se zanese pa zgazi na njega. Tako da ga ne "utabao " u tepih.
Jos nam to kakenje u nosu ne ide...

MasnaMasnica -> RE: Skidamo pelenu II deo (13.4.2018 8:13:34)

Maraj super ce to da bude. I Noru je prvi dan bilo strah da kaki na nosi. Nije navikla da sedi. Pa se brzo navikla.

IvanaSK RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.4.2018 10:26:40)

Maraj, kako ide sa kakom?
Moja maca celo jutro se skida i seda na nosu. Odjednom ju je zavolela [sm=smiley36.gif] na kraju je i piskila u nosu. U ponedeljak da vidim sa vaspitacicom da i mi polako krenemo u tu avanturu..

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.4.2018 10:48:36)

O bravo za Macu. [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Skidamo pelenu II deo (14.4.2018 11:14:06)

Ivana [sm=bravo.gif] pa super za macu.
Moj L se juce ukakio kod mojih na tepih. Jednostsvno nece na nosu. Sedne pa ustane. Pa trci. Pa čuči i na kraju opet na tepih.
Da piski , trazi al za kakenje...eto...jos ne prihvata nosu.
A vidimo da ce da kaki, i pricamo mu da sedne. On nekad uzme pa baci nosu... al u nju nikako da kaki

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>