lesica -> RE: Napišite savet/iskustvo sa skidanjem pelena i osvojite knjigu "Kakagrad" (22.4.2016 23:12:58)
|
Mamite drage, nemoguće da niko nema šta pametno da kaže na ovu temu [sm=smiley13.gif] Mene sa Damjanom tek čeka ova avantura. Ali sa Lenkom je stvarno bilo pupupupupu, štaviše nađoh svoje stare postove, joj koliko sam se ismejala. Elem, ja sam krenula sa definitivnim skidanjem pelene dve nedelje pred nje drugi rođendan, nakon nedelju dana je bila skinuta dnevna pelena, a dve nedelje nakon rođendana sam joj skinnula i noćnu. Posle toga nije bilo puno incidenata, tek par puta. Ali prvih 3-4 dana avanture je bio pakao [sm=jezicek.gif] pa mislim da je bilo po preko 20 gaća, pa i šortseva mokro, ali svaki naredni dan je bio sve suvlji. Pre ove definitivne odluke, par meseci ranije sam bila krenula da je stavljam na nošu ujutru, i tada se naučila da kaki u nošu, i stvarno mislim da joj je i to značilo, toliko da se nauči na koncept i princip noše, i da samim tim brzo skinemo pelene. Hajde, hajde, pišite!!! Pa da vidimo ko će osvojiti knjižicu!!! Nije da nema svojih čari, verujte mi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|