Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 18:26:28
|
|
|
|
World
|
zene, da li se nekom pojavljivala tamna mokraca? danas mi se nesto cini da je narocito potamnila, kao ide malo cak i na smedje, nisam bas sigurna.. razmisljam da li je moguce da je od cvekle, posto se stolica nekad oboji od nje ili to nema veze sa mokracom? sad se nesto zabrinuh..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 18:28:45
|
|
|
|
vonavoj
|
koliko vode pijes dnevno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 18:44:25
|
|
|
|
World
|
pijem poprilicno, bar 2 l.. mada, vidis, danas sam nesto manje pila.. mozda zato sto pojedoh nekog voca, pa jogurta, pa svasta nesto... nego naisla sam na nesto sto se zove holestaza pa se isprepadah... i sad ne znam da li imam stvarno ovaj svrab ili sam utripovala zbog ovoga sto procitah...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 19:24:35
|
|
|
|
dunja123
|
ja mojoj deci pratim uvek urin jer su imali urinarne infekcije zbog VURa. Kad god jedu cveklu boja se promeni. Ide na crveno.Tako da ne brini, to je to sigurno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 19:27:08
|
|
|
|
World
|
e dobro hvala, praticu i dalje da vidim.. nisam ranije primjecivala, doduse nisam nesto puno ni obraacala paznju..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 20:59:38
|
|
|
|
tillia
|
Super Wivern! Jos decaka...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 21:18:39
|
|
|
|
daca77
|
Word, ne brini...to je od cvekle. Ja sam se pre godinu dana ubila od plakanja, jer nisam znala sta se desava...mokraca je bila skoro crvena, onako tamno...na kraju skontam da je od cvekle, koju sam u vecoj kolicini pojela.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 21:53:58
|
|
|
|
boba24
|
Drugari,nikao da vam se javimo... 28/og maja rodilo se moje sunce Dusan cak mesec dana ranije,sve se izdesavalo na brzinu,i zavrsilo za 1h,u 9:30h primljenja u 10:40h se porodila,bilo je expresno i super sam prosla.Sa bebom je sve u redu hvala Bogu. Sve vas puno grlimo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 22:03:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Boboooo, pa to je baš iznenađenje, dobrodošla beboooo Jeste ranije, ali bitno je da ste dobro
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 6.6.2014 23:54:52
|
|
|
|
degu
|
Bobo baš si me zbunila, reko kako sad ti preko reda Neka ti je živ i zdrav Dušan Meni isto briseve niko nije radio, neće da "čačkaju" čak ni sad pred porođaj Grlić mi je jednom pregledan u 22.n na moje insistiranje. Ovde je iskreno čista sreća da trudnoća protekne kako treba jer je kontrola trudnice minimalna. Ne rade ni UZ pred porođaj, rađaju se prirodno i bebe od 5kg.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 0:07:28
|
|
|
|
degu
|
O Branki, Bubulence dobro nam došle Branki bravo za prirodnu trudnoću
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 8:08:47
|
|
|
|
mika79
|
Wiv za rezultate, sad možeš malo da odahneš Bubulence, branki dobrodošle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 8:34:30
|
|
|
|
tillia
|
bobo,cestitam!Nek je Dusan ziv,zdrav i veseo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 9:48:07
|
|
|
|
plačljiva
|
Bobo čestitam neka ti je Dušan živ i zdrav
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 11:28:24
|
|
|
|
vonavoj
|
degu,a sto ne trazis da ti urade briseve? pred porodjaj je i bitno,da nema neka infekcija,pa moze i beba da pokupi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:04:30
|
|
|
|
degu
|
Von tražila sam, al njihov odgovor je da oni neće da čačkaju ništa, da uzmem preventivno makmiror, da stavljam 3 dana za redom i onda do porođaja po jednu nedeljno i to je to. A privatno vade u labu samo na jednom mestu na nekom improvizovanom stolu na koji sad stvarno ne mogu da se popnem. Stvarno nemam tegoba i pre trudnoće su mi odrađeni svi brisevi i meni i mm, u trudnoći nismo imali odnose al opet su nestručni i neodgovorni. I recimo nema više ni savetovališta do kraja, ni merenja pritiska, a sad je to najvažnije. Ja ga pratim sama, al toliko žena to ni ne zna, al srećom pa sve prođe ok. Wiv sad vidim, bravo za rezultate
< Poruku je uredio degu -- 7.6.2014 14:06:13 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:08:21
|
|
|
|
boba24
|
Hvala svima punooo,na kraju ispade da je rodjen u terminu,ali ne mogu da odrede da li je 37 ili 38 nedelja,ocigledno da je od pocetka bila greska u terminu. IZVORNA PORUKA: dunja RR Boboooo, pa to je baš iznenađenje, dobrodošla beboooo Jeste ranije, ali bitno je da ste dobro
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:08:32
|
|
|
|
branki*
|
degu,mika79,hvala na dobrodoslici svasta,ne mere ni pritisak,o boze,meni to bas bzv.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:11:07
|
|
|
|
degu
|
Bobo samo kad je sve super prošlo Branki dočekala si i ti tvoje čudo Merili su mi pritisak do punih 35 nedelja i to je to, sad čekam porođaj
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:14:27
|
|
|
|
branki*
|
ahahhh da,znas da jeste,stvarno nisam mislila da cu zatrudneti prirodno ikad.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:18:29
|
|
|
|
degu
|
Nisam ni ja, al ova godina nam je puna nekih čuda, možda su prestali da nas zaprašuju s nečim s čime su nas zaprašivali Ja se sve šalim sa mm da je ovo mali vanzemaljac 100 %
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 14:42:46
|
|
|
|
branki*
|
hehe,ja tako zovem mog bozu-moje dete sa druge planete
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 7.6.2014 20:17:01
|
|
|
|
mika79
|
Degu ne mogu da verujem koliko se razlikuje od grada do grada, kod nas kad uđeš u 9 obavezno ti rade briseve bez obzira da li ideš na carski ili prirodno i svake nedelje na ctg, merenje pritiska i savetovalište. Samo da se pohvalim, pala je prva kupovina za bebu, kupili smo kadicu i onu dasku za prepovijanje baš sam srećna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 8.6.2014 7:15:58
|
|
|
|
pari
|
dobro jutro! mika, super za prvu kupovinu! budim se ujutru sa mišlju šta još treba da uradim, šta treba da spremim...valjda je sve to normalno...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 8.6.2014 8:11:09
|
|
|
|
New Mom
|
Cari prve kupovine. Divno!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.